LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Billie Eilish a lansat piesa “NDA”, care va apărea și pe albumul “Happier Than Ever”

Extrasă de pe așteptatul ei album „Happier Than Ever”, care va fi lansat pe 30 iulie, piesa "NDA" accentuează o latura mai întunecată a materialului și vine însoțită de un videoclip regizat chiar de către Billie.

Videoclipul o prezintă pe artistă într-un cadru neobișnuit, alături de 25 șoferi profesioniști, care conduc la viteză maximă în jurul său, noaptea. Videoclipul a fost filmat one-shot și nu a folosit nici o cascadorie dublă sau VFX pentru mașini. De șapte ori, artistul și compozitorul câștigător al Premiului GRAMMY® a confirmat, de asemenea, că își va continua muncă cu partenerul de sustenabilitate REVERB pentru turneul mondial “Happier Than Ever”. Cu Billie Eilish Action Village, la fiecare spectacol, se va concentra asupra acțiunii climatice și justiției climatice, găzduind și sprijinind BIPOC și organizațiile de mediu conduse de femei, precum și un program cuprinzător prin viitoarea campanie REVERB Music Climate Revolution. Pe lângă reducerea amprentei de mediu a turneului, inițiativa va sprijini proiecte care elimină direct și măsurabil gazele cu efect de seră. Aceste eforturi colective vor face că turul să fie pozitiv; eliminând semnificativ mai multe emisii decât creează în mod normal.

2021 a fost deja anul pentru Eilish, în vârstă de 19 ani, al cărui single „Your Power” a debutat pe locul 10 în Billboard Hot 100, înregistrând peste 150 de milioane de stream-uri în primele două săptămâni de lansare. La începutul acestui an, ea a primit încă două trofee GRAMMY – “Înregistrarea anului” și “Cea mai bună melodie scrisă pentru Visual Media” pentru piesă „No Time To Die”, coloana sonoră James Bond.

În februarie, filmul ei documentar inovator, ‘The World’s A Little Blurry’ – regizat de R.J. Cutler – a primit aprecieri din partea criticilor din întreaga lume. La începutul acestei luni, Billie Eilish și-a făcut debutul cu o carte BILLIE EILISH, o călătorie narativă vizuală uimitoare prin viața ei. Publicată de Grand Central Publishing (GCP), cartea prezintă sute de fotografii nemaivăzute și surprinde esența lui Billie, în interior și în exterior, oferind cititorilor o privire personală asupra copilăriei sale, asupra vieții ei în turneu și multe altele.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT