LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
mads langer

we ❤️ music

Mads Langer dedică piesa “Lightning” tuturor formelor de dragoste

Cu un început asemănător unei balade, piesa Lightning poartă în versurile sale un tribut pe care Mads Langer îl oferă tuturor formelor de dragoste existente și diversității. Sunetele pop, clipul care te introduce într-o lume a filmului onorată de mari regizori, toate acestea te vor face să îndrăgești piesa lui Mads și să o ții pe repeat zile în șir.

În anul în care s-a născut și fiica sa, Hannah, 2021 a fost, cu siguranță, plin de momente cu lumină pentru artistul de origine daneză. Însuși albumul Where Oceans Meet, cel de pe care a fost extrasă această piesă, este un album despre lumină, întuneric, minte și suflet. Despre speranță și frică. Despre dragoste și dor în același timp.
Lightning este un cântec despre a fi înțeles și recunoscut în mod profund, spune Mads. Langer explică și versurile din spatele piesei, precizând că este vorba de acel moment în care realizezi că ai întâlnit pe cineva de-a dreptul special. Iar acea persoană simte același lucru ca tine în același moment. Este fix acea magie pe care nu o poți pune în cuvinte. De aceea, mi-am dorit ca piesa mea să fie exact despre aceste momente în care sufletul îți este blocat în fericire. Sper ca toți oamenii care ascultă piesa să aibă cel puțin un astfel de moment la care să se gândească.
Piesa poate fi ascultată pe toate platformele digitale, dar și pe YouTube, accesând link-ul următor.
Născut în Danemarca, Mads Langer își împarte viața în acest moment între două orașe – Copenhaga și Las Vegas. Muzica a fost tot timpul o parte importantă din viața sa, acesta știind să cânte la pian și chitară. Îi place ca, prin piesele sale, să spună povești. S-a plimbat în multe locuri din lume, cântând și încântându-i pe oamenii care l-au ascultat. O parte însemnată din ultimele sale piese sunt scrise într-o căsuță în pădure, în Copenhaga.
Ultimul său album, Where Oceans Meet, vorbește despre contrastele din viața fiecăruia dintre noi. Contrastele care ne unesc, de fapt, și care au dus și la succes lui Mads – acela de a a avea milioane de vizualizări pe YouTube și peste 850.000 de ascultători lunar pe Spotify.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT