LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Teodora Dinu - Keep Fighting

we ❤️ music

Teodora Dinu a revenit cu un nou single cu un mesaj puternic – “Keep Fighting”

Teodora Dinu, cunoscuta in urma participarilor in Finalele Selectiei Nationale Eurovision 2018 si 2019, si a participarii in concursul muzical X Factor 2020, revine cu un nou single care are la baza un mesaj puternic.

“Keep Fighting” este o colaborare internationala. De muzica, text si productie s-au ocupat suedezii Niklas Bergqvist si Simon Johansson, impreuna cu binecunoscutul textier grec, Nikos Sofis. “Dupa o perioada foarte grea, cu mai multe coborasuri decat urcusuri, in care poate multi au crezut ca am renuntat la muzica (eu fiind chiar prima dintre aceia), am primit un telefon de la bunul meu prieten Nikos Sofis, care imi propunea aceasta colaborare frumoasa. Am fost extrem de incantata, mi-am adunat fortele, m-am repus pe picioare si asa, impreuna cu aceasta echipa, am reusit sa realizam acest proiect. Proiect care pe mine m-a facut sa ies din acea zona, mai mult neagra, in care ma aflam de ceva vreme. Piesa reprezinta exact acea perioada a vietii prin care trecem cu totii, in care nu mai reusim sa vedem “luminita de la capatul tunelului”, strigam “ajutor!” insa strigatul e mut, iar singurii oameni care ne pot auzi, ne pot ajuta si pot schimba macazul suntem doar NOI. Piesa este despre puterea de a lupta, noi pentru noi. Sper ca mesajul puternic al piesei sa reuseasca sa ajunga la fiecare dintre voi!”, a spus Teodora Dinu.
Piesa poate fi ascultata atat pe Youtube, cat si pe toate platformele de streaming.
Teodora Dinu se afla de multi ani pe piata muzicala din Romania. A participat la peste 60 de concursuri nationale si international de unde s-a intors mereu pe podium. In 2015 si 2020 a participat la concursul X Factor Romania, alaturi de Marian Stancu, acestia formand Trupa Hello. In 2016, a facut parte din backing vocals-ul lui Ovidiu Anton la Selectia Nationala Eurovision, iar in 2018 si 2019 a fost Finalista a Selectiei Nationale Eurovision cu piesele “Fly”, si respectiv “Skyscraper”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT