LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Tecsan a lansat „Inimă de piatră”, un adevărat labirint al iubirii!

Teama vine la pachet cu vinul și drama, iar Tecsan are o inimă de gheață despre care ne cântă în noua lui piesă, „Inimă de piatră”.

După lansarea piesei de dragoste „ÎN GER” în colaborare cu Amna, Tecsan revine cu o nouă piesă plină de emoție. Artistul a lansat alături de MusicLover „Inimă de piatră”, un adevărat labirint al iubirii și o rugăciune pentru protejarea inimii care a fost rănită din prea multă dragoste. 

„Inimă nu fi de piatră,  mai lasă de la tine”, spune artistul în noua lui piesă. Versurile, scrise chiar de el, te vor face să lăcrimezi și să îți dorești ca inima ta să nu devină niciodată de gheață. Tecsan și-a adus aportul și asupra muzicii și videoclipului acestei piese, artistul explorându-și astfel propria fragilitate. Cea mai mare greutate pe care o putem avea uneori este contradicția între suflet și minte, iar uneori acest lucru ne poate face să fim absenți și să nu realizăm valoarea persoanei care ne este alături. Astfel, inima noastră devine de piatră, iar sufletul nostru devine înconjurat de ceață și tristețe. 

„Versurile dezvăluie o poveste emoționantă despre inimă și suflet, reflectând un labirint al iubirii și complicațiilor interioare. Am creat o narativă plină de culoare, în care  explorez propria fragilitate și încerc să navighez prin relații tumultoase. Imagini poetice precum inimă de gheață și ochii care văd în ceață ilustrează starea interioară complexă a ce simt. Refrenul devine o rugăciune pentru protejarea inimii, în timp ce strofa a doua aduce în prim-plan tensiunile și contradicțiile relaționale. Această creație  ar fi o călătorie captivantă prin emoții profunde și reflectări asupra propriei identități în contextul iubirii și a alegerilor dificile”, a mărturisit artistul.

 

Tecsan’s Social Media Pages

Instagram | Facebook | TikTok

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT