LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
synergy

we ❤️ music

Synergy lansează primul single din carieră: „Înapoi la viață”

Pasiunea pentru muzică i-a adus împreună, iar astăzi cei cinci tineri formează Synergy, o trupă ce definește noua generație de talente. „Înapoi la viață” este numele primului single pe care trupa îl lansează în această formulă, o piesă despre omenie, durere și putere.

Cu un videoclip inspirat din evenimentele actuale regizat de Adrian Cristescu, piesa este compusă de către cei cinci membri Synergy: Iugulescu Maria Dorothea, Cohal Matei Mihail, Ghita Alexandru Cristian, Stoica Eduard Florentin și Zaharescu Ioan Andrei în cadrul boot camp-ului Band Pro. „Înapoi la viață” este o piesă manifest împotriva violenței.
„Piesa «Înapoi la viață» este un manifest la adresa războiului care are loc acum în Ucraina și a fost compusă pentru ei, cei care sunt nevoiți să lupte pentru a-și apăra țara. Suntem foarte fericiți pentru această lansare și sperăm tare mult să vă placă! Mulțumim din suflet Voltaj Academy pentru tot sprijinul și Cat Music pentru că a susținut acest proiect! Mulțumim tuturor❤️‍🔥”, spune trupa.
Cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, Eduard, Maria, Alex, Matei și Ioan s-au cunoscut în cadrul camp-ului organizat de Voltaj Academy. De-a lungul timpului, au trecut pragul școlii de muzică numeroase talente fresh printre care Tiny Tigers sau Outflow, trupe care au lansat deja primul single din carieră.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT