LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Super colaborare: Flo Rida cu Timmy Trumpet și Inna au scos Summer’s Not Ready”

Flo Rida, unul dintre cei mai iubiți artiști americani, lansează o super piesă, plină de good vibes, în colaborare cu Timmy Trumpet, un DJ australian cunoscut pentru piesele lui progressive house și Inna, una dintre cele mai îndrăgite și iubite artiste din România.

La mai bine de zece ani de la colaborarea dintre Flo Rida și Inna pentru piesa ”Club Rocker” din 2010, cei doi artiști se reunesc pentru una dintre cele mai fresh piese ale verii. Piesa ”Summer’s Not Ready” reprezintă un imn al zilelor de vară, al apusurilor de soare alături de prieteni și al nopților agitate de petrecerile lungi care țin până dimineața. Această colaborare internațională dintre cei trei mari artiști anunță, în mod oficial, startul distracției pentru această vară.

Tramar Lacel Dillard, cunoscut și sub numele de Flo Rida, este unul dintre cei mai mari și mai apreciați rapperi americani. Devotamentul fanilor față de muzica sa reprezintă dovada clară a faptului că, prin multă muncă și dedicare, poți să ai rezultate notabile. De altfel, piesa ”Low” a reprezentat apogeul succesului său, stând 10 săptămâni pe prima poziție în topurile celor mai difuzate și ascultate piese din Statele Unite ale Americii.

Timmy Trumpet, unul dintre cei mai apreciați DJi australieni, s-a făcut remarcat în lumea muzicii progressive house, piesa ”Freaks” lansată în colaborare cu Savage reușind să fie cea mai ascultată și redată piesă pe radio în Noua Zeelandă. Acest succes a fost notat cu șase discuri de platină în Australia și cu trei discuri de platină în Noua Zeelandă.

Inna, o prezență fresh și actuală de peste o decadă în industria muzicală internațională, continuă să surprindă prin lansările și colaborările sale cu unii dintre cei mai apreciați artiști internaționali. Printre piesele fredonate de oamenii din întreaga lume, se numără și sigle-uri precum ”Hot”, ”Sun Is Up”, ”Flashbacks” sau ”Deja vu”. Aprecierile și recunoștința față de munca depusă s-au regăsit și în feat-urile alături de Pitbull, Flo Rida, Daddy Yankee sau Juan Megan. Recent, hit-ul ”Flashbacks” a reușit performanța de a atinge nouă săptămâni consecutive de locul 1 în lista celor mai redate piese pe radio în Russia și CIS.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT