LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Sunnery James & Ryan Marciano au lansat Better Things (Feat. Ginge and QG)

we ❤️ music

Sunnery James & Ryan Marciano au lansat Better Things (Feat. Ginge and QG)

Sunnery James și Ryan Marciano au primit recent o mulțime de elogii pentru piesele lor din seria „The Tribe”, iar această recunoaștere i-a motivat pe olandezi să facă mai mult pentru următoarea generație de muzică dance. Astfel, perechea a lansat „Better Things”, un nou single care pune în lumina reflectoarelor viitoarele talente prezentate în discuție: GINGE și QG.

Plin de încredere și îndrăzneală, „Better Things” de Sunnery James și Ryan Marciano vine cu o atitudine hotărâtă, care supraalimentează instantaneu ringul de dans. Prezentând o producție puternică, plină de viață, care satisface fără efort narațiunea vocală a lui GINGE și QG, această piesă este un imn pentru toți cei care nu stau doar așteptând să vină viața.
Sunnery James și Ryan Marciano sunt pilonii arhetipali ai scenei muzicii dance. Cu aproape două decenii de experiență pe scenă, cei doi se bucură de succes la nivel mondial cu melodii precum „Savages” (19 milioane de streamuri), „Life After You” și, recent, „Summer Thing” (cu Dragonette, Cat Dealers și Bruno Martini). De asemenea, își cultivă sunetul prin propria amprentă SONO și călătoresc frecvent prin lume cu conceptul lor Sexy By Nature, care are o emisiune radio săptămânală unde se adună milioane de fani ai muzicii dance.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT