LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Florin Gherlea - Steaguri Albe

we ❤️ music

“Steaguri Albe” se numește cel mai recent colind interpretat de Florin Gherlea pe versuri scrise de Adrian Păunescu

Încet, încet se aproprie sfintele sărbători de iarnă, mai exact Naşterea Mântuitorului nostru Iisus Hristos, sărbătoare mult aşteptatâ atât de cei mici care îl aşteaptă cu nerăbrade pe Moş Crăciun dar şi pentru cei mari care sunt nerăbdători să se adune cu toţi membrii familiei la masă şi împreună cu toţii să se bucure de Naşterea Mântuitorului.

În această periodă toate platformele de muzică şi nu numai sunt pline de colinde care să bucure şi şă armonizeze Sărbătoare mult aşteptată, iar în rându cu ei este şi orădeanul Florin Gherlea care în acest an ne prezintă colindul “Steaguri albe” pe versuri scrise de Adrian Păunescu.
“Să simţim şi să ne bucurăm cu adevărat de Sărbătoare Naşterii Mântuitorului avem nevoie doar de o inimă curată care iartă orice şi oricui. Consider că acest colind defineşte cu exactitate stările pe care le trăim de zi cu zi, şi nu cred că aş fi găsit un colind mai potrivit care să descrie în cuvinte aceste lucruri. Cea mai așteptată sărbătoare a omenirii bate la ușă, iar eu mă simt onorat să vă vestesc acest eveniment prin interpretarea acestui minunat colind.
O dată cu lansarea acestui colind vă urez tuturor „Sărbători luminate și binecuvântate alături de cei dragi cu împliniri cerești și pământești. Vă doresc să petreceți sfintele sărbători în pace bucurie şi sănătate, întâmpinând Nou An cu multă voie bună şi zâmbete pe faţă care să ajungă şi să ţînă cel puțin un an de zile”, spune Florin. foto: Emi Cristea

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT