LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ianna

we ❤️ music

Soprana Ianna, super senzuală în noul ei videoclip “Uletai”, o arie din Opera “Prince Igor”!

Ianna cântă și arată extraodinar! Frumoasa soprană, mamă a doi copii, a filmat unul dintre cele mai îndrăznețe videoclipuri din cariera ei pentru piesa cu care este acum în promovare, “Uletai”, o arie din Opera "Prince Igor". Pentru că are un corp de sirenă, Ianna apare în noul său videoclip într-o ținută îndrăzneață, care dă senzația că este aproape goală pe sub folia ce îi învăluie trupul. Este un videoclip de imagine, în care Ianna nu își demonstrează doar calitățile vocale ci și atuurile feminine cu care a fost înzestrată.

“Sunt extrem de încântată să pot aduce din nou în fața publicului meu un nou videoclip la o piesă inedită, o arie de operă pusă pe ritmuri moderne cu un sound modern, opera sound, cu o interpretare pop opera așa cum deja mi-am obișnuit fanii și publicul. Piesa “Uletai” este o arie din Opera “Prince Igor “scrisă de marele compozitor rus Alexander Borodin, care beneficiază de o orchestrație semnată de Alexandru Gorgos. Videoclipul este realizat de evacreative și este un clip de imagine care ascunde discret o temă metafizică a genezei, pornind de la textul piesei în care iubirea înseamnă creație și se regăsește în toate elementele naturii dând naștere vieții”, a declarat Ianna.
Ianna Novac este denumită “Vocea de Aur de peste Prut”. Soprana pop-opera, Ianna Novac, este artista care a schimbat traiectoria showbizz-ului românesc. Īn anul 2010, după succesul avut cu trupa A.S.I.A din care a făcut parte aproape 3 ani, pornește la un nou drum și revoluționează piața muzicală abordând stilul pop-opera, un stil total nou în România, fiind soprana care a deschis acest drum.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT