LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
afis concert iana novac

we ❤️ music

Soprana Iana Novac, concert grandios la aniversarea celor 20 de ani de activitate artistică!

Binecunoscuta artistă are invitați de seamă pe 7 Iunie, la Sala Palatului! Trupa A.S.I.A., marele compozitor al Republicii Moldova, Eugen Doga, și Orchestra Metropolitană și Corul Acoustic, sub bagheta Dirijorului Daniel Jinga!

Anul acesta soprana pop-opera Iana Novac sărbatorește 20 de ani de activitate artistică printr-un concert memorabil pe care îl va susține pe data de 7 Iunie, timp de 2 ore, la Sala Palatului din București. Artista a pregătit multe surprize pentru publicul său. Pe scena de la Sala Palatului, Iana Novac va fi  acompaniată de Orchestra Metropolitană și Corul Acoustic, sub bagheta Dirijorului Daniel Jinga. Invitații speciali ai Ianei Novac în spectacolul de pe 7 Iunie vor fi marele compozitor al Republicii Moldova, Eugen Doga (Iana fiind și ea originară din Rep.Moldova cântând piesele marelui compozitor pe toate scenele naționale și internaționale), cât și trupa A.S.I.A, din a cărei componență a făcut parte și Iana Novac.

Artista de-abia așteaptă întâlnirea cu marele public, mai ales că plănuiește de ceva timp acest spectacol grandios.Biletele pentru spectacol se pot găsi pe site-ul artistei, https://www.iananovac.com/, dar și pe https://www.entertix.ro/events/10963/iana-novac-concert-aniversar-20-de-ani-de-activitate-artistică-6-june-2022-sala-palatului-bucurești.html.

 

A fost numită “Vocea de Aur de peste Prut”Soprana Pop-Opera Iana Novac a fost numită „VOCEA DE AUR DE PESTE PRUT”. Ea este artista care a schimbat traiectoria showbizz-ului românesc.

Īn anul 2010, după succesul avut cu trupa A.S.I.A din care a făcut parte aproape 3 ani, pornește la un nou drum și revoluționează piața muzicală abordând stilul pop-opera, un stil total nou în România, fiind soprana care a deschis acest drum. Având la bază studii de canto clasic și pian și, în palmares nenumărate premii naționale și internaționale, Iana este o soprană care poate aborda cu ușurință piese din repertoriul de operă, musical, operetă, dar și pop, gen cu care de altfel, s-a făcut cunoscută publicului larg.

A cântat alături de marele tenor Alessandro Safina

Beneficiind de o prezență scenică electrizantă și de o voce incredibilă, Iana Novac este una din cele mai de succes și solicitate soprane ale momentului. Și-a desăvârșit studiile de belcanto la Conservatorul din București, Secția Canto Clasic. După absolvirea Conservatorului, Iana Novac lansează proiectul inedit Pop-Opera, unde îmbină cele două mari pasiuni: muzica pop, ce i-a adus faima, și muzica clasică – opera, de care se îndrăgostise între timp. Lansarea a avut loc la Sala Palatului din București printr-un concert grandios alături de marele tenor, Alessandro Safina. Iana lansează primul ei album solo pop-opera, „Open your eyes”, care s-a epuizat în doar câteva săptămâni.

Iana Novac a scos album cu Francesco Napoli

Urmează un nou album, alături de Francesco Napoli în Germania, cu casa de producție Universal Music, intitulat „Come ho fatto”, care s-a bucurat de mare succes, piesă care a dat titlul albumului fiind difuzată de majoritatea radiourile din Europa. Colaborarea ei de suflet, însă, este cu trioul pop-opera Distinto, alături de care câștigă locul 1 și votul publicului la Eurovision România 2011 și alături de care susține zeci de spectacole. Recunoașterea internațională vine o dată cu lansarea videoclipului „Una furtiva lagrima” care este preluat de Classical Music TV de la Londra și difuzat în 122 de țări, inclusiv America și Canada. Iana Novac a concertat în Italia, Franța, Gemania, Israel, Ungaria, Emiratele Arabe Unite, Anglia, Grecia, Rusia, Spania, Belorusia, Ucraina, Rep.Moldova, având sute de concerte la activ, bucurându-se de un real succes atât în țară, cât și în străinătate, cântând pe cele mai mari scene alături de cele mai importante orchestre și de cei mai importanți dirijori. A fost prezentă pe scenă în peste 1000 de concerte și mai mult de 1500 de emisiuni radio și de televiziune. Producțiile sale muzicale sunt spectaculoase lucrând cu cei mai buni compozitori și orchestratori ai momentului. Ca rasplată a muncii sale, în 2019 primește „Premiul de Excelență în Muzică” oferit de Gala Performanței și Excelenței” – București. Ca urmare a bogatei activități artistice susținute de-a lungul anilor ce i-au demonstrat calitățile interpretative excepționale și pentru faptul că a impus pe piața românească sonoritățile muzicii clasice îmbrăcate în strălucirea ritmurilor moderne, primește recunoașterea din partea publicului, care o desemnează în cadrul „Galei Succesului 2010” – „VOCEA DE AUR DE PESTE PRUT”.În anul 2022 primește emblemă de merit “Partener pentru Apărare” decernat de Ministerul Apărării Naționale a României.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT