LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Emanuel Cirstea

we ❤️ music

Solistul Emanuel Cîrstea va juca rol de medic în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Noi nume completează distribuţia primei comedii romantice româneşti, Lasă-mă, îmi place! Camera 609, ce va putea fi urmărită în această toamnă, la Antena 1. Emanuel Cirstea, un tinar talent, va da viaţă unui personaj care va influenţa povestea serialului.

În comedia romantică de la Antena 1, adaptare după producţia turcească Room 309, telespectatorii îl vor putea urmări în această toamnă şi pe artistul Emanuel Cîrstea. Absolvent al Liceului de Artă Dramatică „Octavian Stroia”, din Cluj Napoca, unde a jucat în numeroase scenete de-a lungul anilor, al secţiei de Canto a Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda”, Cluj-Napoca şi al Facultăţii de Comunicare și Relații Publice din cadrul Universităţii din București, Emanuel a câştigat numeroase premii de interpretare la festivaluri de muzică. De asemenea, Emanuel a urmat cursul de prezentator la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, având colaborări cu mai multe emisiuni tv.

În Lasă-mă, îmi place! Camera 609, Emanuel Cîrstea interpretează rolul lui Victor Popescu, un medic care se află în centrul unei confuzii și al unei răsturnări de situații care va influența povestea serialului. „Se spune că nimic pe lumea asta nu e întâmplător. Emanuel și Victor Popescu au foarte multe lucruri în comun. Dragostea, prietenia, rivalitatea, dar mai ales umorul, care le unește pe toate cele trei, mă ajută să fiu și mai credibil în fața celor care aleg să se uite la serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609. E o mare bucurie să fiu parte din distribuția serialului. De la primele zile de filmări am simțit un vibe foarte fain, atât de la actori, cât și de la cei care sunt în spatele camerelor și fac posibilă toată joaca noastră. Ușa camerei 609 se va deschide curând la Antena 1 și abia aștept să vedeți poveștile noastre!”, mărturiseşte Emanuel Cîrstea.

Distribuția serialului este una de excepție și va continua să fie anunţată în perioada următoare. Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demult pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor. Filmările pentru Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt în plină desfăşurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului Lia – Sotia soţului meu, iar ambele vor putea fi urmărite în această toamnă, la Antena 1.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT