LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Ascultă și tu “Seu Corpo” – noua piesă a Otiliei

Otilia a revenit în atenția fanilor săi și a lansat noul ei single “Seu Corpo”. Noua melodie s-ar părea că aduce în prim-plan iubirea, iar versurile subliniază puterea pe care acest sentiment îl poate avea asupra noastră.

Videoclipul și versurile ajută piesa în această materializare a sentimentului de iubire și, împreună cu producția, e invitația perfectă de a visa cu ochii deschiși. “Sunt foarte încântată de această piesă și cred cu adevărat că transmite un vibe special. Îmi doresc ca energia acestei piese să ofere fiecărui ascultător curajul de a cauta și de a găsit o iubire de neuitat”, spune Otilia despre “Seu Corpo”, piesa compusă de Theea Miculescu și lansată de Roton Music. Otilia este una dintre cele mai iubite și cunoscute artiste din Europa de Est. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă, ajungând pentru prima dată pe scenă alături de trupa sa “Bijue”, trupa care s-a destrămat ulterior în 2013.

Despărțirea a determinat-o pe Otilia să își dorească o carieră solo, prima piesă a proiectului “Otilia” fiind “Billionera”. Piesa s-a bucurat de un feedback foarte bun din partea publicului, ajungând rapid în topurile din România, Turcia, Grecia, Bulgaria, Cipru și Rusia. Debutul de succes al Otiliei a transformat-o pe artistă într-un superstar internațional, cu sute de mii de urmăritori pe platformele de socializare, peste 30 de milioane de streamuri pe Spotify, peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și 1,5 milioane de Shazamuri.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT