LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
smiley

we ❤️ music

Interviu exclusiv! Viitorul tătic – Smiley – dă din casă! „Urmează câteva colaborări atipice și surprinzătoare”

2021 va fi un an pe care Andrei Tiberu Maria nu-l va uita foarte ușor. Smiley a revenit cu sezonul 11 din „Românii au talent” la ProTV, va avea de lansat mai multe piese iar el și Gina Pistol vor deveni părinții unei fetițe. Mai multe detalii aflați din interviul de mai jos!

WeLoveMusic: Ai început un nou sezon din „Românii au talent”, cel de-al 11 lea…

Smiley: Sunt recunoscător că trăiesc asta, că sunt printre primii care văd, simt și sunt martorii talentului live al românilor. Eu zic să ne bucurăm unii de alții și cu toții de spectacol!

Tu și Pavel Bartoș v-ați văzut mai des anul trecut sau mai rar din cauza coronavirusului?

Ne-am văzut foarte des pe video, pentru că ne-am și auzit foarte des la telefon. Am vorbit cu el, ne mai spuneam câte o glumă, câte o poveste, am vorbit cu finuța mea mereu. Am încercat cu toții să suplinim lipsa întâlnirilor live, iar tehnologia ne-a ajutat.

Anul trecut te-ai mai întâlnit atât de des cu colegii de la Pro TV și cu cei de la HaHaHa Production?

Nu m-am întâlnit mult nici cu ei, nici cu ai mei, nici cu publicul, nici cu scena. Am trăit un an plin de așteptări și de conștientizări. Am realizat cât de mult înseamnă toate proiectele acestea pentru mine, cât de frumos mă compun și cât de bine îmi este când le am. Am lucrat mult la studio, am compus, mai ales că, dacă este momentul ei, inspirația vine oriunde, nu ține cont de loc sau de mască. Abia aștept să ascultați muzica mea și a colegilor mei de la HaHaHa Production.

Smiley-și-Gina-Pistol
Smiley-și-Gina-Pistol

Vor fi și colaborări cu alte vedete precum Andra, Moga, Tudor Chirilă sau alți colegi?

Urmează câteva colaborări atipice și surprinzătoare, cu artiști de nișă, oarecum. Îi respect pe toți colegii mei de breaslă și cred că fiecare dintre ei, cu talentul și particularitățile lui, mă ajută să mă redescopăr sau să spun altfel mesajele mele.

Vei pregăti și o colaborare surpriză la care nu se așteaptă nimeni?

Eu așa sper. Întâlnirile artistice sunt drumuri noi către exprimări atipice și către mixuri inedite. Cât trăim, experimentăm, ne exprimăm în fel și chip pentru a provoca emoții. Voi ajunge, cred eu, și la categorii noi de public.

Pe Facebook ai spus că ai fost inspirat pentru muzica ta de tot ce se întâmplă în viața ta. Să ne așteptăm la piese despre dragoste sau copilași?

Sigur că vă puteți aștepta la asta, poate și eu aș zice la fel dacă aș fi în locul vostru, dar veți fi surprinși să regăsiți altceva. Copilașul va fi acasă, alături de tatăl și mama lui, iar artistul va da rând pe rând câte o haină bine cunoscută jos de pe el și va arăta ceva autentic, dar neașteptat. Eu îmi doresc să dați click pe link și să vă lăsăți surprinși.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT