LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Sigrid & Bring Me The Horizon Bad Life

we ❤️ music

Sigrid & Bring Me The Horizon au scos piesa Bad Life

Sigrid face echipă cu Bring Me The Horizon pentru piesa „Bad Life” și anunță că noul album, „How To Let Go”, va fi lansat pe 6 mai.

„Sunt atât de încântată că piesa „Bad Life” este realizata împreună cu Bring Me The Horizon! Suntem cu adevărat mândri de acest lucru. Suntem fanii unul altuia de ceva vreme și suntem atât de fericiți că am putut colabora la acest cantec. Și filmarea videoclipului a fost o experiență uimitoare și nebună în sine”, a spus Sigrid despre noua piesă.
„Eu și Jordan am scris această melodie în lockdown, fiind la distanță. Ne-a plăcut mesajul, dar nu se potrivea cu proiectul pe care îl creăm în prezent. Când am aflat că Sigrid era fan, am simțit că se potrivește perfect pentru ea, deși inițial am fost reticent, deoarece am simțit că este o piesă atât de specială. Apoi, Sigrid a întrebat dacă aș face duet cu ea pe melodie și asta ne-a făcut să batem palma”, a declarat Oli Sykes.

Stream: https://umusic.lnk.to/BadLifePR

La festivalurile din Reading și Leeds de anul trecut, s-a materializat una dintre cele mai impresionante melodii ale lui Sigrid de pe cel de-al doilea album al ei. După o întâlnire întâmplătoare cu trupa rock britanică Bring Me The Horizon în culise, și-au dat seama că amândoi sunt fani ai muzicii celuilalt. Acest lucru i-a determinat pe vocalistul Oli Sykes și pe Jordan Fish să trimită un demo, toți au ajuns în studio pentru a înregistra versurile și s-a născut balada rock plină de emoție „Bad Life”.

„Piesa vorbește despre momentul când viața este grea și se poate simți că nu vei înceta niciodată să te simți trist”, spune Sigrid. Îmbinând refrenul senzației pop norvegiene și cu capacitatea lui Bring Me The Horizon de a capta emoții intense, cântecul este o alegorie puternică pentru lupta zilnic pentru sănătatea mintală.
Videoclipul, regizat de Raja Verdi (Holly Humberstone, Celeste) atrage spectatorii într-o furtună de emoții, prezentându-i pe ambii interpreți trecând puternic prin frământările interioare: „Conceptul acestui film a fost despre a trece peste rău pentru a ajunge în cele din urmă în cealaltă parte – viața poate să pară cu siguranță un carusel”, spune Raja.

Anul acesta a fost un moment important de colaborare pentru Sigrid. După ce l-a cunoscut pe Griff la o prezentare de modă, cele două vedete pop au vorbit despre pizza și despre experiența lor în industria muzicală și au intrat în studio și au scris piesa „Head on Fire”, care a câștigat cea mai bună colaborare la NME Awards 2022. De atunci, Sigrid a lansat banger-ul „It Gets Dark”, prin care aceasta vorbește despre problemele sale, păstrând-o în același timp universală, privind cele două părți ale personalității ei.

Albumul cu 12 piese, „How To Let Go”, a fost scris într-un moment în care Sigrid se gândea mult la viața ei din Norvegia și la viața ei din afara Norvegiei. „Sunt două lucruri diferite. Fata relaxată căreia îi place să schieze, să facă drumeții și să gătească față de cealaltă parte a mea, care este de genul „hai să ieșim” ​​sau să cântăm pe stadione impresionante, să urcăm pe scenă și să nu ne fie frică de nimic. Eram atât de timidă când eram copil, dar atunci când sunt pe scena la Glastonbury, de exemplu, îmi place să mă pierd în lumina reflectoarelor.”
Scriind melodii pop din inimă și amintind de mari cântăreți de la Stevie Nicks la Carole King și Freddie Mercury, de la ascensiunea lui Sigrid la celebritatea pop în 2017, tânăra de 25 de ani a obținut fiecare distincție pentru un tânăr artist. De la lansarea EP-ului ei de debut, aclamat de critici, “Don’t Kill My Vibe”, până la câștigarea Sound of 2018, cântând pe tot globul la The Royal Variety Show, Premiul Nobel pentru Pace, afișând primul ei show la 3Arena din Dublin pentru 12.000 de fani și acel spectacol de la Glastonbury pentru 30.000 de festivalieri și milioane acasă: Sigrid a luminat scenele cu atitudinile ei nonconformiste și progresiste față de feminitatea din pop. Încheind 2019 cu un spectacol de 5* (The Times) la Eventim Apollo din Londra, Sigrid a devenit renumită pentru spectacolele ei live pline de energie. Nu este surprinzător faptul că singurul loc în care Sigrid simte cu adevărat că poate elimina „toate acele emoții” este să cânte live cu trupa ei.

Cu peste 1,3 miliarde de stream-uri globale și peste 1 milion de vânzări globale de albume și succesul piesei “Strangers”, Sigrid a revenit pe scena mondială cu „Mirror”, urmat de imnul inspirat de ABBA „Burning Bridges”, care a arătat talentul imens al lui Sigrid.

Bring Me The Horizon a vândut până în prezent peste 4 milioane de albume la nivel global, a cântat în peste 40 de țări, inclusiv două seri sold-out la O2 din Londra și o noapte la The Forum din Los Angeles, a uimit o mulțime tradițional non-rock la Festivalul de la Glastonbury în 2016 și 2018. De asemenea, au strâns peste 1 miliard de vizionări de videoclipuri pe YouTube.

How To Let Go Tracklisting:
1. It Gets Dark
2. Burning Bridges
3. Risk Of Getting Hurt
4. Thank Me Later
5. Mirror
6. Last To Know
7. Dancer
8. A Driver Saved My Night
9. Mistake Like You
10. Bad life
11. Grow
12. High Note

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT