LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

SHIFT a lansat „Visul Lui Gabriel”, prima piesă de pe albumul cu același nume!

Unul dintre cei mai apreciați artiști români își îndeplinește visul! SHIFT lansează în premieră „Visul lui Gabriel”, prima piesă de pe albumul cu același nume. Artistul, pe numele său real Gabriel Mihai Istrate, și-a unit forțele cu Epic Julius și Midiots, videoclipul acestei piese fiind realizat de Alexandru Petcu. 

Așa cum spune și în piesă „Încântat sunt Gabriel, inima mea încă se hrănește cu orice decibel” artistul ne aduce dovada acestui lucru odată cu sensibilitatea versurilor și mesajul atât de puternic transmis de acestea. „Visul lui Gabriel este prima piesă pe care o lansăm, de pe noul album „Visul Lui Gabriel”. Este o piesă sensibilă pentru mine, perfectă pentru deschiderea albumului” , spune SHIFT.

Pe lângă activitățile muzicale, artistul este și protagonist al emisiunii „Te cunosc de undeva” difuzată pe Antena 1, unde acesta face echipă cu Connect-R, iar printre planuri se mai numără și dorința de a evolua atât pe plan muzical cât și pe plan spiritual. Artistul ne spune și că în acest an își dorește să lanseze albumul complet, având în plan să lanseze o dată la 2-3 săptămâni câte o piesă nouă.

 

SHIFT’s Social Media Pages

Instagram | Facebook | TikTok 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT