LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
SG Lewis si Tove Lo - Call On Me

we ❤️ music

SG Lewis și Tove Lo colaborează pentru melodia “Call On Me”

Cântărețul, compozitorul, producătorul și DJ din Londra, SG Lewis, împărtășește o noua melodie de pe urmatorul sau album - „Call On Me”, un imn atemporal pentru ringul de dans, cu artista suedeza, Tove Lo. Cel de-al doilea album de studio, AudioLust & HigherLove, este programat pentru lansare pe 27 ianuarie 2023 și este disponibil pentru precomanda aici: https://sglewis.lnk.to/AudioLustHigherLovePR

Coprodus alături de prietenul apropiat și colaboratorul de lungă durată al lui SG, T.E.E.D, “Call On Me” se canalizeaza asupra spiritului dance-pop și hedonismul electroclash si este o odă dedicata iubirii obsesive și un îndemn pentru a intra pe ringul de dans.

„Am încercat să fac o melodie în sensul „You Spin Me Round (Like a Record)”,” dezvăluie SG Lewis. „Captează sentimentul de poftă înaintea oricăror regrete sau defecțiuni ale acestor emoții. Este vorba doar despre pofta de cineva. Tove a fugit cu ideea și totul a devenit foarte distractiv.”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/CallOnMePR

„Call On Me” urmează mentionarile despre cel de-al doilea album al lui SG Lewis, AudioLust & HigherLove, pe care acesta îl construiește caleidoscopic ca pe un viitor-disco intr-un album expansiv și ambițios, format din doua jumătăți: la un capăt al spectrului, el creează genul de melodii perfecte pentru ringurile de dans, rave-urile subterane, petrecerile la piscină și festivalurile subzistă. La celălalt capăt, accesează un nivel mai înalt de extaz pop atemporal, ancorat de cantitatea potrivită de aer rock, instrumentație organică și elocvență vocală.

Este o colectie diversa de linii clasice, dar profund contemporane, de la unul dintre cele mai bogate talente de producție ale ultimul deceniu și include o colecție de succes de invitați, inclusiv Tove Lo, Ty Dolla $ign, Lucky Daye și multi altii care urmează să fie anunțati.

SG Lewis și-a consolidat statutul de cei mai căutați producători de muzică, colaborând cu oameni ca Elton John, Clairo, Khalid, Aluna, Victoria Monet, Raye, Ray BLK, The Chad Hugo, Gerd Janson, Conducta de la Neptunes/N.E.R.D și mulți alții. Albumul său de debut, lansat anul trecut, a văzut una dintre armele secrete ale pop modernului ieșind în față cu elogii de critici, precum The Guardian, NME, Evening Standard, Clash, GQ, Notion, Mixmag și multe altele.

SG Lewis a produs piesa de succes a lui Dave „100M’s” și a co-scris „Hallucinate” pentru albumul numărul unu al lui Dua Lipa, Future Nostalgia.

Acel artist rar din Marea Britanie, capabil să facă zgomot de ambele maluri ale Atlanticului (și dincolo), SG Lewis și-a început turneul extins din SUA (50.000 de bilete) săptămâna aceasta, cu spectacole sold out în DC și NYC. El va fi în turneu în toată țara pe parcursul lunii octombrie, culminând cu un spectacol de referință la Teatrul Grec din LA pe 4 noiembrie.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT