LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
aurora

we ❤️ music

Aurora a lansat single-ul “The Woman I Am”

Solista Aurora a lansat noul ei single - "The Woman I Am". Explorând teme de încredere în sine și mândrie, piesa este prima extrasă dintr-o versiune specială deluxe a albumului - "The Gods We Can Touch".

Cântăreața norvegiană a spus despre piesa: „Aceasta este o odă divinității feminine. Nu este întotdeauna ușor să-ți găsești locul în această lume făcută pentru bărbați, ca femeie. Să te regăsești. Să înveți că ești o sursă de viață, de putere, gândire și iubire. Nu existaţi pentru plăcerea altora, existaţi pentru voi înşivă. Chiar și dincolo de corpul tău, de frumusețea ta, de intelectul tău și de realizările tale, există o femeie care este demnă de această lume; crede in ea. Și cunoaște-i valoarea cu fiecare respirație. Și atunci poate într-o zi lumea va fi în armonie. Și echilibru. Dar numai în brațele egalității.”

ASCULTĂ AICI: https://umusic.lnk.to/TheWomanIAmPR

În ianuarie, AURORA a obținut primul ei Top 10 în Marea Britanie cu albumul “The Gods We Can Touch”, care a ajuns pe locul 8 în topul oficial al albumelor. Inspirat de mitologia greacă și lansat prin intermediul Decca, discul a fost descris drept „Euphoric” și „Heavenly” (NME) și a fost al treilea cel mai ascultat album nou din lume, pe Spotify, în weekendul lansării sale.

Albumul a primit, de asemenea, un sprijin fenomenal pe toate platformele de streaming – numai pe Spotify, albumul a strâns 96 de milioane de ascultări.

In SUA, “The Gods We Can Touch” a fost desemnat drept unul dintre „cele mai așteptate albume din 2022” de către Consequence, recomandat în LA Times și descris drept „Divine” în The Washington Post, în timp ce Billboard o numește AURORA ca „unul dintre cei mai fascinanti oameni care fac muzică în prezent”.

Crescând înconjurată de păduri și munți lângă Bergen, Norvegia, Aurora Aksnes a simțit pentru prima dată forța de a sta singură și de a crea la vârsta de șase ani. Până la vârsta de 12 ani, ea scrisese Runaway, o melodie care mai târziu avea să fie lansată complet mai târziu și la mii de kilometri distanță, avea să inspire o altă copilă de 12 ani, Billie Eilish, să-și facă propria muzică.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT