LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
SG Lewis

we ❤️ music

SG Lewis anunță noul abum și lansează 2 piese noi

SG Lewis anunță noul abum și lansează doua piese noi. Noul proiect “AudioLust & HigherLove” va fi lansat pe 27 ianuarie 2023. Pentru a sărbători anunțul, SG Lewis a distribuit un nou single dublu, care include piesa euforică de deschidere a albumului, „Infatuation” și „Vibe Like This”, cu Ty Dolla $ign și Lucky Daye.

Piesele de astăzi aterizează alături de știrile despre cel de-al doilea album al lui SG Lewis, “Audio Lust & Higher Love”, în care cântărețul, compozitorul, multi-instrumentistul și producătorul prezintă 2 viziuni: la un capăt al spectrului, el creează genul de bangere nocturne pe care le trăiești pe ringurile de dans, la rave-urile underground, petrecerile la piscină și festivaluri. La celălalt capăt, el accesează un nivel mai pop. Este o colecție diversă de piese clasice, dar profund contemporane, de la unul dintre cele mai talentați producători din ultimul deceniu și include o colecție de colaborări cu artiști importanți.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/VibeLikeThisPR

„Albumul este clar împărțit în două lumi”, explică SG Lewis. „AudioLust este versiunea mai întunecată, luxuriantă, îndrăgostită, de scurtă durată și condusă de ego-ul iubirii. A doua jumătate reprezintă o versiune mult mai profundă, actualizată și împlinită a iubirii. Cântecele se încadrează pe fiecare jumătate a discului. Simt că exist în spațiul dintre DJ și artist. Cea mai mare parte a albumului a fost scrisă într-o serie de rezidențe intensive de studio în plină pandemie, cu ajutorul unor prieteni incredibil de talentați și mi-a permis să mă explorez ca artist într-un mod în care nu aș fi îndrăznit niciodată înainte.”

SG Lewis și-a consolidat statutul de cei mai căutați producători de muzică, colaborând cu Elton John, Clairo, Khalid, Aluna, Victoria Monet, Raye, Ray BLK, Chad Hugo, Gerd Janson, Conducta și mulți dintre The Neptunes/N.E.R.D. Albumul său de debut, lansat anul trecut a fost lăudat de The Guardian, NME, Evening Standard, Clash, GQ, Notion, Mixmag și mulți alții. Piesa „Chemicals” a adunat peste 55 de milioane de stream-uri pe Spotify, catapultând numărul total de stream-uri al lui SG Lewis la peste 1,4 miliarde și, cel mai recent, Louis Vuitton și-a lansat campania de dinainte de toamnă cu remix-ul lui Soulwax „Impact” (cu Robyn & Channel Tres). În culise, SG Lewis a produs piesa de succes a lui Dave „100M’s” și a co-scris „Hallucinate” pentru albumul numărul unu al lui Dua Lipa, Future Nostalgia.

Acel artist rar din Marea Britanie, capabil să facă zgomot pe ambele maluri ale Atlanticului (și dincolo), SG Lewis a cântat în prime-time la Coachella, Glastonbury sau Somerset House din Londra la începutul acestei veri.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT