LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Colaborare specială între direcția 5 și Flavius Teodosiu! Au lansat împreună piesa „Is There Someone Loving You”

Membrii trupei direcția 5 au revenit în atenția fanilor lor cu un nou proiect. De fapt, este vorba de o colaborare specială între trupă și saxofonistul Flavius Teodosiu despre care puteți află mai multe în continuare!

Emoții transpuse în note muzicale precum o declarație de dragoste pusă pe portativ: direcția 5 și Flavius Teodosiu lansează „Is There Someone Loving You”, o frumoasă baladă de dragoste în care saxofonul este instrumentul cheie. Compusă de liderul trupei, Marian Ionescu, piesa este însoțită de un videoclip misterios ce întregește prin imagini povestea pasională de iubire. Cunoscută publicului încă din 2016, când direcția 5 a colaborat cu Nicoleta Nucă, piesa „Is there Someone Loving You” este noua versiune a piesei „Salut, ce faci?” și face parte din albumul Sensitive, pe care trupa împreună cu artistul urmează să îl lanseze la finalul săptămânii.

Flavius Teodosiu e unul dintre cei mai mari saxofoniști din România care s-a făcut remarcat pe scenă prin talentul și pasiunea sa muzicală. A împărțit scena cu legende precum Michael Bolton, Joe Cocker, Gloria Gaynor, Chris de Burgh și Jennifer Rush iar după 30 de ani de carieră în străinătate, artistul s-a întors acasă.

Direcția 5 a lansat primul album din carieră în 1991, iar de atunci, în fiecare an trupa a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta. Background-ul muzical colosal face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, lansând peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nucă, Loredana Groza și Paula Seling. În urmă cu două săptămâni, trupa a lansat „Am să te am”, o piesă romantică, plină de sensibilitate.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT