LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Selena Gomez a lansat o melodie emotionanta - My Mind & Me

we ❤️ music

Selena Gomez a lansat o melodie emoționantă – “My Mind & Me”, odată cu apariția documentarului “My Mind & Me”

Selena Gomez – una dintre cele mai celebre artiste, actrițe, producătoare, antreprenor și filantrop la nivel global și cultural din generația ei – lansează o nouă melodie originală, care se regăsește și în documentarul ei - „Selena Gomez: My Mind & Me”. Inspirată de propriile ei jurnale personale, nouă melodie - „My Mind & Me” - descrie părți profund emoționale din viața ei și a fost scrisă de Selena, Amy Allen, Jonathan Bellion, Michal Pollack, Ștefan Johnson și Jordan K. Johnson.

După ani de zile în lumina reflectoarelor, Selena atinge o nouă perspectiva artistica. Dar chiar când atinge un nou vârf, o întorsătură neașteptată o trage în întuneric. Acest documentar unic, crud și intim, regizat de Alek Keshishian („Madonna: Truth or Dare) se întinde pe călătoria ei de șase ani într-o nouă lumină.

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/MyMindAndMePR

Documentarul este un film original Apple, produs de Lighthouse Management + Media și Interscope Films. Documentarul, care a avut premiera mondială la Festivalul de Film AFI, a fost lansat la nivel mondial pe 4 noiembrie.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT