LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Moonsound si Jean Gavril x Believer

we ❤️ music

Moonsound și Jean Gavril colaboreaza pentru “Believer” – o fuziune de versuri inspiraționale și videoclip emoționant

Moonsound și Jean Gavril se unesc pentru a lansa piesa lor în colaborare, "Believer". Această piesă puternică combină versuri inspiraționale și o melodie captivantă, având ca scop să rezoneze cu audiențele din întreaga lume.

Cu versuri ce provoacă la introspecție, “Believer” reprezintă înțelepciunea transmisă din generație în generație, lucru reflectat și în videoclip. Cuvintele reflectă importanța integrității și a rezilienței într-o lume care uneori poate fi înșelătoare și fragilă.

“Believer” servește ca o amintire să rămânem fideli nouă înșine și să nu ne lăsăm influențați de lipsa de onestitate a celorlalți. Ea încurajează ascultătorii să-și construiască o bază solidă și să-și protejeze inima și spiritul.

Refrenul emite o declarație puternică de încredere în sine și hotărâre. Inspiră ascultătorii să-și îmbrățișeze forța interioară, să înfrunte provocările cu determinare și să înainteze cu încredere neclintită. Colaborarea dintre Moonsound și Jean Gavril aduce împreună stilurile lor muzicale unice, rezultând o combinație armonioasă care ridică spiritul și energizează sufletul.

“Believer” se bucură deja de un mare succes pe platformele digitale, cu peste 2,1 milioane de stream-uri pe Spotify și clasându-se în top 30 în Shazam România. În plus, piesa ocupă poziția a 3-a pe Virgin Radio România, una dintre cele mai populare stații de radio.

Piesa este disponibilă pe principalele platforme de streaming. https://bfan.link/Believer

Despre Moonsound
Moonsound este unul dintre cele mai apreciate proiecte de muzică electronică din România, fiind o prezență constantă la importante festivaluri locale, cum ar fi Untold, SAGA sau Neversea. Moonsound a mixat alături de nume importante precum Fisher, Black Coffee, Sven Vath, Claptone, Groove Armada, Tube & Berger, Fritz Kalkbrenner, Gorgon City, Jan Blomqvist, Honey Dijon și mulți alții. Totodată, el este proprietarul TeddyBear Records & I NAME IT Records. TeddyBear este una dintre cele mai reprezentative branduri de petreceri din România, cu un impact semnificativ în scena muzicii electronice, cu peste 15 ani de experiență și peste 250 de artiști internaționali aduși în România.

Despre Jean Gavril
Jean Gavril este un artist român al cărui stil muzical a captivat inimile ascultătorilor non-conformiști de rock. Muzica lui Jean reprezintă o combinație de emoții autentice și spirit liber, cu o subtilă influență a muzicii pop și funk din anii 1960. Jean Gavril a învățat să cânte la chitară de la o vârstă fragedă, iar în timpul liceului, a început să susțină concerte în barurile din orașul său natal, Constanța. Primele sale hituri, “Totul sau nimic”, “Tocuri” și “Fată, bea cu mine”, l-au adus rapid în atenția publicului. De asemenea, piesa sa “Oh, Ramona” a devenit coloana sonoră oficială a filmului cu același nume. Printre cele mai populare piese ale lui Jean Gavril se numără “Ultimul val”, cu peste 5.600.000 de vizualizări pe YouTube, și “Tocuri”, cu 1.700.000 de vizualizări pe YouTube. Unicitatea sa, atmosfera non-conformistă și sinceritatea în muzică l-au propulsat pe cele mai mari scene din România. În plus, a câștigat competiția “Dancing on Ice” de la Antena 1 și a fost concurent în “America Express”, devenind unul dintre cei mai iubiți participanți. În prezent, Jean Gavril este concurent în emisiunea “Te cunosc de undeva” la televiziunea națională.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT