LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
coma

we ❤️ music

COMA a lansat single-ul “NYX”

COMA a lansat melodia “NYX”, a doua piesă de pe următorul material - “Acordul părinților”, o colecție de șase track-uri, rezultată în urma unui experiment desfășurat în timpul pandemiei, cand membri formației au lucrat individual.

“NYX este al doilea single de pe albumul “Acordul Părinţilor”, o colectie de şase piese imaginate ca muzică pentru momentele în care cazi pe gânduri şi privirea ţi se pierde în gol. Ea este ca o promisiune către “sine”. Noaptea (Nyx), de pe poziţia de “sfetnic cel bun”, ajută la limpezirea gândurilor, iar floarea de Nu-mă-uita, prin proiectarea semnificaţiei asupra propriei persoane, stabileşte condiţiile funcţionării acestei promisiuni” – a declarat trupa COMA.
Streaming link: https://COMA.lnk.to/NYXPR
În mitologia greacă “Nyx” este zeița și personificarea Nopții, considerată de cei vechi drept una dintre divinitățile infernale.
AURORA a fost primul cântec de pe “Acordul părinților”. El poartă numele zeiței romane a dimineții pentru că mesajul său este strâns legat de puterea pe care o poate avea acest moment al zilei asupra omului, asupra ta. Acea putere de a te face, pierzandu-te în razele ei, sa ai curaj sa pornesti spre dorintele tale cele mai abandonate, să le scoți la iveală și să le permiți sa explodeze. “AURORA” a avut premiera pe 18 noiembrie 2021, pe canalul oficial de YouTube COMA.
COMA înseamnă:
Cătălin Chelemen – Voce
Dan Costea – voce/ Chitară
Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) – Scratches/ Samples/ Keys
Sorin Petrescu – Chitară Bass
Răzvan Albu – Tobe
Matei Tibacu-Blendea – Chitară
Mai multe pe:
https://www.youtube.com/user/comaofficial/videos
https://www.facebook.com/comaband/
https://www.instagram.com/comaband/
https://bit.ly/aurora-special-merch

 

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT