sean paul si sia dynamite

Sean Paul a lansat “Dynamite” în colaborare cu Sia

we ❤️ music
“Dynamite” este produsă de Banx & Ranx și Greg Kurstin și combină stilul excentric de dancehall al lui Sean cu vocea cutremurătoare a artistei australiene. Cei doi au mai colaborat și pentru hit-ul “Cheap Thrills”, care a acumulat 1,6 miliarde de vizualizări pe YouTube, fiind produs tot de Greg Kurstin.

“Noua piesă îți induce o stare de bine”, a declarat Sean Paul, adăugând ca, după “Cheap Thrills” acesta a știut, că va mai lansa și alt single împreună cu Sia. Noua melodie a fost lăudată de publicațiile The Fader și Billboard.
Ascultă aici: https://umusic.lnk.to/SPDynamitePR
Sean Paul este unul dintre cei mai importanți pionieri ai muzicii dancehall. Piesele “Get Busy/Like Glue,” “Temperature”, “Baby Boy” împreună cu Beyonce, “Rockabye” cu Clean Bandit sau “Cheap Thrills” cu Sia sunt hit-uri de neuitat. În 2004 a câștigat premiul Grammy pentru “Best Reggae Album”, în 2005 la American Music Award a câștigat “Best Pop/Rock Male Artist”, iar în 2009 a câștigat “Best Reggae Artist” la Soul Train Award. Sean a avut și alte nominalizări la cele mai prestigiose decernări de premii în muzică, fiind unul dintre cei mai influenți artiști din acest secol.
Sia este o cântăreață australiană de muzică downtempo, pop și jazz. Ea a lansat șapte albume de studio și a câștigat notorietate internațională la începutul anilor 2010 mulțumita unor colaborări cu Christina Aguilera, Flo Rîda sau David Guetta.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT