LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Sampa The Great - Never Forget

we ❤️ music

Sampa The Great a lansat single-ul „Never Forget”

Sampa The Great a lansat single-ul „Never Forget” și a anunțat noul proiect. Noua piesă este în colaborare cu Chef 187, Tio Nason, Mwanjé și va fi prezentă pe albumul “As Above, So Below”.

Sampa The Great spune despre noua lansare, „„Never Forget” este o odă muzicii Zamrock, un gen născut în anii 70 care combină muzica tradițională zambiană și rock psihedelic. În special, cântecul se concentrează pe muzica kalindula. Acest tribut a fost inspirat de trupa WITCH și solistul lor, Mr Jagari Chanda, care a devenit unul dintre mentorii mei muzicali. Am descoperit Zamrock mai târziu în viața mea și am fost surprins că această muzică era cunoscută la nivel global, dar nu pe deplin sărbătorită și recunoscută în Zambia astăzi.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/NeverForgetPR

Am simțit asemănări în propria mea călătorie, după ce cariera mea a decolat în afara țării mele natale, am crezut că se cuvine să aduc un omagiu celor care au venit înaintea mea și să îmbin trecutul, prezentul și viitorul prin muzică și imagini; stafeta de la o generatie la alta. Imaginile de arhiva din clip il includ pe regretatul Paul Ngozi, regretatul presedinte Kenneth Kaunda (primul presedinte al Zambiei) si WITCH”.

Tracklist:
Shadows
Lane (Feat. Denzel Curry)
Never Forget (Feat. Chef 187, Tio Nason, Mwanjé)
Mask on (Feat. Joey Bada$$)
BONA
Can I Live (Feat. W.I.T.C.H)
Imposter Syndrome (Feat. James Sakala)
Tilibobo
Lo Rain (Feat. Mwanjé)
IDGAF (Feat. Kojey Radical)
Let Me Be Great (Feat Angélique Kidjo)

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT