LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Sak Noel si Chesca - Arcade

Sak Noel si Chesca lanseaza „Arcade”, piesa dedicata jocului care ti-a schimbat copilaria

we ❤️ music
Sak Noel și Chesca lansează „ Arcade”, piesă dedicată jocului care ți-a schimbat copilăria. Cei doi, printre cei mai cunoscuți artiști latini din lume, colaborare inedită cu o casă de discuri din România

Sak Noel și Chesca s-au întors în timp, au transformat nostalgia în petrecere și lansează vineri seară, 3 decembrie, piesa „ Arcade”, prima lor colaborare, pe contul oficial de YouTube al artistului.
„Arcade” ne poartă pe ringul de dans, pentru a ne transpune într-un joc de Tetris. Între nostalgie și entuziasm, colaborarea dintre Sak Noel și Chesca reușește să creeze o atmosferă familiară pentru mulți dintre noi: o seară cu prietenii, la club, într-o încercare de a fi diferiți și, totuși, de a ne integra în peisaj, la fel ca într-un joc de Tetris.
„Chesca vorbește despre o noapte la club, unde se distrează alături de prieteni. Îi poți vedea ca pe niște piese mici de Tetris, încercând să se potrivească în peisaj. În cele din urmă, în atmosfera clubului, reușesc să se integreze și cred că asta este magia. Toți am fost în situația asta, la un moment dat, de aceea cred că este o piesă grozavă”, spune Sak Noel.
„Cea mai bună parte a piesei Arcade este că vorbește despre un joc care va întoarce mulți oameni în copilărie. În același timp, pentru noua generație, va reprezenta șansa de a face cunoștiință cu acest joc grozav, care le va deschide o nouă lume”, explică Chesca.
Piesa „Arcade” a fost produsă de casa de discuri Roton, cunoscută la nivel internațional pentru colaborările cu unii dintre cei mai mari artiști ai lumii, între care Armin van Buuren, DJ Tiesto, Johnnie Moylett, DJ BoBo.
Sak Noel, născut în Barcelona, Spania, este unul dintre cei mai influenți și mai premiați DJ latini ai tuturor timpurilor. Acesta a fost nominalizat la Latin Grammy, este câștigător IDMA și certificat de mai multe ori cu discuri de aur și platină. Sak este primul DJ spaniol și cel de-al cincilea artist spaniol care s-a situat pe primul loc în prestigioasa UK Singles Chart, o piatră de hotar atinsă doar de artiști spanioli precum Julio și Enrique Iglesias.
Chesca vine dintr-o familie de muzicieni din Puerto Rico. Aceasta și-a descoperit înclinația către muzică încă de când era foarte mică, inspirată fiind de artiști precum Michael Jackson, Janet Jackson și Aretha Franklin. Chesca a colaborat de-a lungul carierei sale cu JonZ, Pitbull, Static, Ben El. Aceasta combină ritmurile latino cu cele pop în melodiile sale.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT