LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Saga Festival

we ❤️ music

SAGA Festival e gata de lansare, într-un spațiu mai mare și neconvențional: Romaero

După doi ani în care fiecare detaliu a fost pus la punct cu multă atenție și răbdare, astfel încât fanii să poată avea parte de un eveniment muzical memorabil, au mai rămas numai trei săptămâni până când SAGA Festival își va deschide porțile publicului.

Participanții vor fi martorii unui show audio-video unic și se vor bucura de unii dintre cei mai mari artiști ai muzicii electronice din lume, în timpul celor trei zile de festival, în București, în perioada 10-12 septembrie 2021, la Romaero.
Un spațiu complet nou pentru ediția din 2021
În urma unei analize atente și luând în considerare fiecare aspect care ține de contextul actual și de dinamica evenimentelor din această perioadă, reprezentanții SAGA, împreună cu Primăria Municip-iului București, au luat decizia de a schimba locul de desfășurare a festivalului, din Parcul Izvor în Romaero, localizată în imediata apropiere a Aeroportului Internațional Băneasa.
Schimbarea spațiului vine pentru a-i putea oferi publicului o experiență de festival incredibilă și, to-todată, una mult mai sigură. Un loc mai mare le va oferi fanilor un cadru mai amplu de distracție, într-un mediu sigur, pentru a-și putea contura amintiri de neuitat și pentru a trăi o experiență care va dăinui peste ani.
Cu vizitatori internaționali, care se pregătesc să plece spre Romaero București din mai multe colțuri ale lumii, festivalul SAGA este gata să decoleze pentru ei și pentru toți cei care își doresc să petreacă trei zile fantastice.
Romaero e un loc cu o istorie bogată și cu un potențial extraordinar pentru o experiență uluitoare care îmbină cea mai bună muzică electronică și sentimentul unic dat de o petrecere pe un aeroport, care duce cu gândul la vacanță și libertate.
SAGA Festival a primit oficial undă verde pentru desfășurare, spre fericirea participanților, a artiștilor și a organizatorilor. Cu siguranță, emoțiile vor crește în intensitate atunci când muzica va răsuna peste București și vor fi transformate rapid în bucurie și efervescență. Pe această cale, publicul va avea șansa să ia parte la începutul unei noi experiențe muzicale revoluționare în capitala României.
SAGA va aduce, în septembrie, o serie de show-uri spectaculoase, super efecte pirotehnice, design-uri extraordinare, un concept unic în România și un line-up format din unii dintre cei mai buni artiști ai muzicii electronice din lume precum Tiësto, Carl Cox, Alan Walker, Masked Wolf, Sickick, Nicky Romero, Oliver Heldens, Robin Schulz și mulți alții.
Pe lângă artiștii internaționali, artiști români vor fi de asemenea prezenți pentru a le oferi festivalierilor concerte explozive.
Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate de aici, cu opțiuni AG și VIP disponibile. SAGA colabo-rează și cu Festicket, pentru a oferi opțiuni cât mai bune de pachete care includ transport și cazare. Acestea pot fi achiziționate prin intermediul site-ului oficial.
SAGA Festival anunță și faptul că a încheiat un parteneriat cu OK Medical, cel mai mare centru de testare COVID din România, pentru a asigura siguranța participanților și a le oferi totodată discount pentru testele COVID.
Pentru a putea avea acces în festival, publicul va trebui să prezinte la intrare una dintre opțiunile de mai jos:
– un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore
– un test antigen negativ, nu mai vechi de 24 de ore
– un cerificat de imunizare pentru cei ce au trecut prin boală, nu mai vechi de 6 luni
– un certificat digital de vaccinare
Fiți pe fază pentru o experiență de neratat!

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT