LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
sabrina carpenter „Skinny dipping

we ❤️ music

Sabrina Carpenter a lansat single-ul „Skinny Dipping”

Începând un nou capitol, Sabrina Carpenter a lansat pe 10 septembrie, un single nou însoțit de videoclip, care se numeste „Skinny Dipping”. De data aceasta, artista certificată cu platină, ne arată o parte a ei nemaivăzută.

Ritmuri subtile de chitară acustică acompaniază discursul muzical, în timp ce Sabrina își aduce aminte de o idilă din trecut pe care o relatează într-un detaliu liric ce evocă pop-ul clasic al anilor 90. În piesă, co-scrisă de JP Saxe și Julia Michaels, Sabrina se folosește de arta narativă „play-by-play”, „Hear the barista call an oat milk latte and your name and I look up from my phone and think there’s no chance it’s you, but it is,” și răspunde la o întrebare referitoare la sora ei, “Shannon’s being Shannon”. În legătură cu piesa, Sabrina a declarat, “Într-o zi vom fi mai bătrâni și ne vom uita înapoi cu claritate la experințele noastre și poate că lucrurile rele nu o să mai pară așa de rele, și vom crede că viața ne va duce exact unde suntem destinați să fim”. „Skinny Dipping” urmează succesul masiv al celui mai recent single al Sabrinei, „Skin.” Cel din urmă a strâns peste 92.5 de milioane de stream-uri pe Spotify și 22 de milioane de vizualizări pe YouTube la videoclip până în prezent.
Sabrina Carpenter a încântat un public de milioane de oameni cu talentul ei muzical, actoricesc și vestimentar. Pe ecrane, aceasta a câștigat inimile fanilor, de la rolul principal în serialul de mega-succes Disney – Girl Meets World. Discografia ei curprinde hit după hit, fapt pentru care aceasta a câștigat multiple certificări de aur și a avut spectacole sold-out în multiple locații.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT