LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
RxA - Rebel (Artwork)

we ❤️ music

RxA a lansat piesa „Rebel”, un îndemn temerar de a te expune în toate formele care te compun

RxA lansează o nouă piesă, intitulată sugestiv „Rebel”, care e însoțită de o coloană sonoră incitantă și de un videoclip muzical subjugant. Melodia, care începe cu vocea îmbietoare a artistei încă din primele secunde, devine din ce în ce mai sugestivă pe măsură ce RxA cântă despre forța interioară și curajul de a te expune în toate formele care te compun într-o lume plină de indiferență și oameni temporari.

După debutul de succes cu single-urile „Bird of Prey”și „The Box”, RxA revine cu cea de-a treia lansare muzicală oficială în limba engleză, și anume cu „Rebel”, aceasta fiind scrisă și compusă chiar de ea, în colaborare cu Navi Ivan, Ștefan Marin, Ene Gelu Sergiu, Enri Demi și Andy Horjea. „Piesa susțineideea de a fi liber și neconstrâns de anumite șabloane. «Rebel» reprezintă forma fiecăruia de a se exprima, curajul fiecăruia de a se arăta exact așa cum este, de a-și arăta unicitatea, iar noua mea piesă subliniază că toate aceste acțiuni nu reprezintă așa cum s-ar eticheta imediat un act de răzvrătire, de rebeliune, împotriva cuiva sau a ceva, ci mai degrabă scoate în evidență forța interioară și curajul de a te expune în toate formele care te compun”, mărturisește RxA. Videoclipul, regizat de Ciprian Strugariu, transpune în imagini versurile scrise și compuse de RxA, iar Awad Chady reușește să dea contur acestora printr-un real spectacol de artă și… dans. „Sunt un dansator profesionist cu disciplină sportivă, un artistcu viziunecare posedă simțul ritmului, un corp natural flexibil și o mișcare creativă pentru a exprima emoții, idei și povești. Am simțit și trăit acest proiect. Cu siguranță, oamenii vor simți și trăiși ei, la rândul lor, același sentiment”, spune Awad Chady.

După finalizarea studiilor în muzică, RxA și-a continuat cu succes drumul în industria muzicală românească, colaborând cu nume mari, precum Smiley, Andra, INNA, Tudor Chirilă, Ștefan Bănică și Giulia Anghelescu, alături de multe personalități din showbiz-ul muzical autohton. În ultimii opt ani, cântăreața a ajuns în Los Angeles, unde a studiat cu profesorul de voce al celebrei Tori Kelly, descoperind-o, mai apoi, pe MeeRah, vocal coach-ul de la „Vocea României”, care a îndrumat-o în a-și găsi libertatea vocală bazată pe tehnică. RxA a colaborat, de asemenea, și cu compania Disney, implicându-se în numeroase proiecte de dublaj, câteva dintre ele fiind „Clubul lui Mickey Mouse”, „Frumoasa și Bestia”, „Strada Dalmațieni 101” și „Peter Pan”.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT