Rodica Tudor lanseaza o piesa in rromani, portugheza si engleza, alaturi de Mike Diamondz

we ❤️ music
Prima piesă lansată de către Rodica Tudor reprezintă și un experiment inedit, cu vibe-uri pozitiv, care îmbină trei limbi diferite - rromani, portugheză și engleză.

Tânăra artistă reușește să aducă împreună culturi diverse într-un mod inedit, fiecare părticică din piesă reprezentând și un element important din viața ei.

Greu de încadrat într-un stil sau tipar,  Machucar a fost, cu siguranță, piesa potrivită și pentru Mike Diamondz. Fapt ce s-a confirmat și prin modul flawless în care s-au scris versurile pentru ceea ce sperăm că va deveni, curând, locul 1 în playlist-urile voastre de vară și nu numai.

“Am așteptat piesa asta pentru muuult timp și a meritat. Machucar are influențe diverse și reprezintă bucăți din esența mea. Tocmai asta a creat ceva nou, eclectic.

Versurile în portugheză și rromani fac din Machucar una greu de atribuit unui gen sau stil, fiind un experiment care sper să vă placă și să vă surprindă. Mi-a făcut mare plăcere să scriu versurile în rromani și să cânt în portugheză, lucrând alături de Marius Moga, Mike Diamondz, Achi Petre și Ira.

Ascultați-o și sunt convinsă că vă va binedispune!”, spune Rodica Tudor.

“Unde nu există tipare, dar există libertate de exprimare, acolo va fi prezent și numele de Mike Diamondz. Sunt fericit că fac parte din acest nou început pentru Rodica și îi doresc mult succes. Este o artistă cu mult potențial, care sigur își va surprinde mereu publicul.”, adaugă Mike Diamondz.

Rodica-Elena Tudor – o artistă mereu neobosită și dornică de a-și arăta calitățile vocale. În cariera sa, a obținut o multitudine de premii și trofee, printre care și Marele Premiu al ultimei ediții organizate din celebrul Festival Național de Muzică Ușoară “Mamaia”.

Rodica nu ratează niciun moment în care poate evoca sau aminti limba rromani și originea ei rromă. În 2010, în cadrul Galei Laureaților a Festivalului Național de Muzică Ușoară “Mamaia”, aceasta le-a urat tuturor spectatorilor și telespectatorilor în limba rromani să fie fericiți – “Te aven baxtale!”. O stare pe care dorește, de fapt, să o transmită prin toate creațiile sale muzicale.

Mike Diamondz este un artist și producător consacrat în spațiul românesc și nu numai. Stilul său unic a cucerit rapid publicul, fiind un mix incitant de soul, reggae și R’n’B. Carismatic și spontan, Mike reușeste să aducă un element de noutate cu fiecare lansare.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale, reamintim  Fire și La Onda, ambele depășind pragul de un milion de stream-uri pe Spotify.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT