LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
robert-dobre

we ❤️ music

Robert Dobre: “Experiența Profu` mi-a oferit tot ceea ce își dorește un tânăr actor aflat pe drumul artei”

Fanii serialului “Profu” de la Pro TV l-au descoperit deja pe Tudor încă din primul sezon al producției. Tânărul actor Robert Dobre s-a remarcat datorită rolului său de dur și de aceea ne-am gândit să vedem cum este și în realitate, așa că i-am solicitat un interviu ca să aflăm mai multe despre el.

WeLoveMusic: Cum te descrii în câteva cuvinte?
Robert Dobre: Sunt o persoană ambițioasă. În majoritatea cazurilor îmi doresc ca lucrurile pe care le desfășor să fie cât mai apropiate de perfecțiune. Îmi place să clădesc alături de oameni ce au obiective asemănătoare cu ale mele.

Semeni cu personajul tău din serialul “Profu”?
Nu semăn cu Tudor, bine, într-o oarecare măsură se identifică cu mine, dar nu la modul absolut. Eu sunt poate mai liniștit decât el. Și nu sunt de acord cu violența, pe cât e el de pornit în aceste cazuri.

robert dobre din profu
robert dobre din profu

Ești rebel ca și el?
Poate un pic, dar fără intenție.

Ce ai făcut, cu cine ai stat și unde în izolare anul trecut?
În izolare mi-am făcut de lucru și nici vorbă de plictiseală. Mi-a făcut chiar foarte bine. Am trecut prin tot felul de stări interesante care mă făceau să-mi pun întrebări despre cine sunt și cum să profit de acest timp cu mine. E plăcut să stai de unul singur câteodată.

Ce ți-a adus rolul din Profu`? Ești recunoscut pe stradă?
Experiența Profu` mi-a oferit tot ceea ce își dorește un tânăr actor aflat pe drumul artei. Începând cu oamenii frumoși pe care i-am întâlnit și cu care am legat noi conexiuni, până la ideile despre viață dezbătute cu echipa, momente haioase, clipe pe care nu le voi uita prea curând. Toate acestea deja fac parte din mine. Da, mare mi-a fost mirarea când nici cu masca nu puteam trece neobservat.

Cu cine ți-a plăcut să joci în serialul Profu`?
Alături de fiecare coleg de pe platoul de filmare mi-a făcut plăcerea să joc. Mi-ar fi greu să aleg unul singur, m-am simțit bine alături de toată lumea.

A fost o scenă mai grea care ți-a luat mai multe duble?
Scenele de bătaie și respectiv de acțiune mi s-au părut cele mai solicitante. Trebuia să respectăm multe elemente tehnice, iar presiunea de a ieși cum ne doream era destul de mare.

juno,-iacob-pastina,-robert-dobre,-seredinschi din profu
juno,-iacob-pastina,-robert-dobre,-seredinschi din profu

Ți s-au anulat spectacole, vacanțe sau deplasări din cauza pandemiei?
Da, aveam multe spectacole pe care urmă să le joc la Constanța, mi-a părut foarte rău că s-a întâmplat așa, dar sigur au fost și lucruri care au contribuit la evoluția noastră.

Ce pasiuni noi ți-ai descoperit în pandemie, în izolare?
Pasiuni noi, nu chiar. Mai mult le-am reaprins pe cele vechi, pe care nu-mi permitea timpul să le fac. Dansam, citeam, făceam trucuri de magie în oglindă, cântam, mă jucăm în Adobe Premiere (program de montaj video) și toate acestea se repetau într-o ordine aleatorie.

Ce îți place să faci în timpul liber?
În timpul liber îmi place să fiu ocupat.

De unde îți iei noutățile din showbizz?
Unde văd că găsesc ce caut. De obicei YouTube.

Un mesaj pentru cititorii noștri?
Fii curajos și nu ține cont de părerile altora despre ceea ce-ți dorești să creezi, deja pierzi prea mult timp să alegi o variantă din cele pe care simți tu să le faci.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT