LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Robb x Pauza

we ❤️ music

Robb lansează „Pauza” – piesa trap a momentului

Robb lansează „Pauza”, o piesă care aduce cu ea o energie greu de egalat, care transmite ideea de intangibilitate, de muncă fără oprire pentru atingerea obiectivelor, care, în cele din urmă, ne ajută să fim mulțumiți cu noi și cu abilitățile pe care le avem. De altfel, „Pauza” este asemeni unui tsunami al determinării.

Robb este un artist care demonstrează originalitate prin fiecare lansare pe care o semnează, motiv pentru care, și de această dată, noua lui piesă are potențialul de a ridica în picioare mulțimi, dărâmând ziduri și mutând atenția pe ce contează: pasiunea care-l ajută să facă totul fără pauză.
Când succesul este tratat adesea într-un mod superficial, când artiștii au în minte un anumit ideal când vine vorba de succes, Robb schimbă paradigma.
„Piesa aceasta a fost făcută într-o energie haotică. Ne-am gândit că suntem de atâta timp într-un ritm de muncă și dezvoltare fără pauză, așa că am încercat să transmitem asta prin muzică în stilul Soundealer. Pe mine această piesă mă încarcă atunci când o ascult și mă face mereu să mă ridic de oriunde mă aflu”, a povestit Robb.
O piesă trap care ne ajută să evadăm din cotidian, „Pauza” poate fi ascultată pe toate platformele digitale accesând link-ul următor: https://robbthesounddealer.lnk.to/Pauza. Piesa vine însoțită de un videoclip filmat prin tehnica one shoot.
Despre Robb
Robb, pe numele real Roberto Iancu, este un interpret, coregraf și artist, care a crescut în București, într-o atmosferă urbană specifică acestui oraș. Astfel, fiecare compoziție semnată de Robb are elemente care aduc aminte de agitația specifică orașului în care a crescut. Artistul se descrie ca o combinație de muzică și dans, aflată în echilibru.
CREDITE
Robb – Pauza
Muzica: Alex Caletean
Text: Alex Caletean, Robb
Productie: Alex Caletean
Editor: Roton Music Publishing

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT