Robb - Te sun x K'ali

Robb a colaborat cu K’ali pentru videoclipul piesei “Te sun”

we ❤️ music
Robb este combinația perfectă între pasiune, ambiție și foamea de necunoscut la care se adugă un gram de nebunie! Iar împreună cu K’ali au lansat videoclipul piesei "Te sun"

Crescut în București, pasiunea pentru muzică i s-a aprins devreme, pentrecandu-și timpul în sala de dans și ajungând pe marile scene ale țării noastre. “Am simțit mereu că vreau să merg pe drumul asta, însă de ceva timp parcă toate mă stârneau să țintesc spre o carieră muzicală. Odată decis, am pus mâna pe telefon și am dat apelul. Am programat întâlnirile și am dat drumul la treaba cât s-a putut de repede.” spune Robb.
“După prima sesiune cu Alex Caletean (K’ali) și câteva discuțîi ne-am dat seama de potențialul unui proiect că și SOUNDEALER. Numele a venit mai târziu, însă alături de Undo, Apollo și G.O, echipa era deja conturată. În scurt timp am pus bazele noului nostru studio. Timp de mai bine de un an am învățat, lucrat și prelucrat materialul pe care urmează să îl împart cu voi!!”
Piesă Te sun feat. K’ali, reprezintă primul single de pe EP-ul Ego. Cu producția muzicală asigurată de K’ali, trac-ul fuzionează elemente de ‘’R&B’’și Drill, Hip-Hop.
“Este o piesă despre dor, despre cum refuzi să nu îi cazi pradă. Despre tentația de a te învârti în toxic și decizia de a îi întoarce spatele. Știi momentul ăla când până și a da un apel devine o lupta cu ține?” spune artistul.
Robb – Te sun feat. K’ali, o producție SOUNDEALER a fost lansată și este disponibilă pe Youtube și toate platformele de streaming.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT