LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Renforshort

we ❤️ music

Renforshort colaborează cu Travis Barker pentru „We’ll Make This OK” și anunță lansarea următorului album

Renforshort colaborează cu Travis Barker pentru „We’ll Make This OK” și anunță lansarea următorului album. După ce a făcut furori cu lansările recente „moshpit” și „made for you”, artistul alt-pop în vârstă de 20 de ani renforshort dezvăluie un nou single și videoclip muzical intitulat „we’ll make this ok” cu Travis Barker. Cel mai important, anunță sosirea albumului ei de debut așteptat cu nerăbdare, "dear Amelia", pe 8 iulie.

Despre “dear Amelia”, renforshort povestește despre o călătorie emoționant de sinceră prin cele mai întunecate părți ale psihicului ei. O artistă care cântă la chitară, pian și tobe și a început să facă turnee înainte de a absolvi liceul, cântăreața crescută în Toronto construiește o lume sonoră elaborată în jurul explorării sale detaliate a sănătății mintale, aducând în cele din urmă chiar și cele mai dureroase revelații. renforshort a cristalizat conceptul pentru album de debutul după ce și-a creat piesa finală fermecatoare, o epopee îmbunătățită cu vocoder numită „amelia”.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/WellMakeThisOkPR
Renforshort se află în prezent într-un turneu în America de Nord cu Tai Verdes, oprindu-se la festivaluri precum Firefly, Hangout Fest și Splendor In The Grass.
dear amelia TRACKLISTING
1. i miss myself
2. made for you
3. moshpit
4. hate the way you love me
5. we’ll make this ok (feat. Travis Barker)
6. I thot you were cool
7. don’t come back
8. let you down (feat. Jake Bugg)
9. better off
10. Julian, king of Manhattan
11. not my friend
12. amelia

Renforshort evocă imnuri încărcate emoțional, punctate de livrarea ei intimă și de lirismul nefiltrat. Născută și crescută în Toronto, ea a gravitat inițial către influențe atât de diverse precum Nirvana și Amy Winehouse, învățând cum să cânte și să scrie cântece. În timpul liceului, artista în vârstă de 20 de ani și-a perfecționat în liniște meșteșugul cu nenumărate spectacole în baruri locale, între care lansează melodii originale online. EP-ul ei de debut din 2020, “Teenage Angst”, și-a respectat titlul, deoarece a îmbuteliat confuzia de la maturitate în imnuri. Single-ul „ fuck, i luv my friends” a acumulat peste 11 milioane de stream-uri Spotify, deschizând calea pentru EP-ul ei “Saint Dominque” din 2021. Pe parcurs, emblematicul co-fondator și co-vocalist al Linkin Park, Mike Shinoda, a dorit să colaboreze cu artista, în timp ce YUNGBLUD, Avril Lavigne, MGK și alții au invitat-o ​​să împartă scena cu ei. Ea a aprins anul 2022 cu single-ul „moshpit”, pe măsură ce a fost apreciat pe scară largă de Billboard, Teen Vogue, OnesToWatch, NME și EUPHORIA.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT