LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
elena ionescu si red parlament

we ❤️ music

Red Parlament și Elena Ionescu, colaborare specială. Au inregsitrat piesa „Numai tu”

Fosta câștigătoare a primului sezon din “Survivor”, Elena Ionescu a lansat piesa „Numai tu” care e un mărțișor muzical ce s-a lansat cu tot cu videoclip pe canalul de YouTube al solistei.

Surpriza muzicală a fost lansată chiar pe 8 martie, special pentru toate doamnele și domnișoarele care merită o melodie de dragoste, făcută special pentru această perioadă în care toți ne dorim să ascultăm muzică bună până când artiștii vor reveni pe scenă! Colaborarea dintre Doru Isăroiu și Elena Ionescu pe melodia „Numai tu” a fost naturală și chiar dacă este prima întâlnire a celor doi artiști, aceștia se completează armonios scenic și vocal, având experiența anilor trecuți de muzică live și show total.

Stream / Download: https://RedParlament.lnk.to/NumaiTuPR

Compusă de Doru Isaroiu, alături de Elena Ionescu, și susținuți de Mario Joy pe partea de orchestrație, „Numai tu” conține toate ingredientele necesare pentru un show incendiar cu trupa și muzică live, fiind o piesă ce „îți rămâne întipărită atât îni minte, cât și în suflet!”. Cei doi au declarat: „Piesa e frumoasă, ne reprezintă din toate punctele de vedere! Este o piesă de dragoste, ne regăsim în mesajul ei și vrem să ajungă la inimile tuturor! Asta ne-am propus și sperăm că acesta colaborare să fie cât mai pe placul publicului!„. au spus cei doi

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT