LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Randi și Olivia Addams x Comete

we ❤️ music

Randi și Olivia Addams se întâlnesc precum două ,,Comete”

Când se-ntâlnesc cometele, se-aprind toate planetele, tu cu mine…explozie. Randi și Olivia Addams colaborează pentru prima dată pentru piesa ,,Comete”, piesă despre o conexiune explozivă între doi oameni, conexiune care îi poartă, precum comete, prin tot universul. Vocile celor doi se completează, fiecare dintre ei venind cu acel touch personal specific, care îi face pe fani să pună orice piesă de-a lor pe repeat.

Piesa a fost compusă de Andrei Ropcea, David Ciente și Costel Domințeanu (DOMINO), iar de producție s-au ocupat David Ciente, Andrei Ropcea și Costel Domințeanu (DOMINO).

,,Comete este despre o iubire profundă, cosmică, despre două inimi care se atrag, dincolo de rațiune și liber arbitru. Iubirea lor e duală, într-un loc unde binele și răul nu pot exista separat și se întâlnesc într-o explozie de sentimente. E o piesă de dans și-n același timp de visare. Ascultă cu ochii închiși și dansează ca și cum ai dansa printre planete. Vocea Oliviei se potrivește perfect, e ca o piesă esențială din puzzle-ul piesei. A venit și a dat sexulitate, dar și eleganță refrenului. Cu siguranță vom mai colabora și pentru alte piese.” ne spune Randi.

,,Piesa <<Comete>> descrie iubirea pe care fiecare dintre noi își dorește să o trăiască. O poveste de dragoste împărtășită, plină de emoție, în care după cum spune și în piesă <<inutilă este lupta mea>>. Sper ca fiecare dintre fanii mei să aibă ocazia să trăiască acest tip de iubire. Din experiența mea, este genul de iubire temporară în care te arunci cu totul și trăiești fiecare moment la maxim, dar vine la pachet cu multă durere, însă să nu uităm că din durere, creștem și învățăm cele mai importante lecții. Mă bucur mult că am ocazia să colaborez cu Randi pe această piesă, îi apreciez foarte mult munca și sunt recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă.❤️” ne spune Olivia Addams.
Adevăratele pasiuni se întrezăresc încă de la început, astfel că Randi a știut încă din copilărie că muzica este adevărata sa pasiune. A început să studieze muzica la vârsta de 7 ani, s-a descoperit ca artist la vârsta de 20 ani și de atunci muzica a devenit viața lui. În 2005, cariera lui Randi a explodat odată cu lansarea proiectului Morandi. A devenit o senzație instantanee, iar albumul lor de debut, “Reverse”, a fost vândut în peste 2 milioane de exemplare. Morandi a lansat opt single-uri #1, difuzate în peste 20 de țări, interpretate în cea mai mare parte a Europei de Est și a primit numeroase premii. În 2012, Randi și-a început cariera solo și a devenit producător pentru artiști români tineri și talentați precum: UDDI, JO, Mishelle, Shaka Muv. Toți au lansat numeroase single-uri #1 scrise și produse de Randi. Artistul crede că muzica este un izvor etern de pozitivitate și ne poate salva sufletele, deoarece muzica și dragostea merg mână în mână până când se îmbină.

Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români care au succes atât la nivel local, cât și internațional. Single-uri precum „Stranger” – piesă care a primit discul de platină în Polonia, „Fool Me Once” și „Never Say Never” au dominat topurile Airplay și Shazam din Polonia timp de câteva săptămâni consecutive, ceea ce a făcut-o pe Olivia una dintre cele mai apreciate artiste din teritoriu. La începutul anului, Olivia a lansat primul ei cântec românesc, o surpriză mult așteptată pentru fanii ei. „Scrisori în minor”, scris de Carla’s Dreams, a reușit să depășească 3 milioane de stream-uri, asigurându-i un loc în Top 10 Radio Airplay. ,,Răsărit perfect” a urmat de asemenea traiectoria succesului, ajungând pe una dintre primele poziții în Top 10 Airplay și, de asemenea, colaborarea cu rareș pentru piesa ,,Buchet de trandafiri” a reușit să facă parte din Top 10 Radio Airplay săptămâni la rând. În plus, cea mai recentă lansare a sa, colaborarea cu florianrus pentru ,,Până îmbătrânim” a fost extrem de bine primită de radiouri și fanii artiștilor, piesa ajungând în Top 100 Airplay încă din prima săptămână de la lansare. A fost de asemenea prezentă în trending-ul YouTube și Shazam.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT