LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Randi x Azteca - Carina

we ❤️ music

Randi și Azteca colaborează pentru prima dată pentru “Carina”

Randi revine cu un o nouă piesă alături de unul dintre cei mai hot artiști din zona trap - Azteca. “Carina” este primul single în limba română lansat de Randi în 2022, după ce acesta a dominat topurile radio la începutul anului cu “Dincolo de Marte” (feat Roxen).

O piesă pop ce îmbină influențe R&B și Afrobeat, “Carina” a fost compusă de cei 2 artiști, în timp ce producția a fost realizată de Randi și Alin Ilies.

“ E prima piesă în genul ăsta pe care o scot eu, iar pentru mine “Carina” este Dana, iubita mea, căreia îi dedic această piesă” – Azteca.

„Piesa asta e un alter ego de-al meu. E varianta sexi, jucăușă, cu ritm balansat și aer proaspăt de nou. Îmi doream de ceva vreme să experimentez sound-uri noi pe beat-uri afro și “Carina” e prima dintr-un șir de multe piese care o să te facă să dansezi, oriunde ai fi. Am păstrat metaforele, însă acum au un parfum tineresc, urban. “Carina” e desenată perfect, misterioasă, parcă din altă lume. El îi simte parfumul și e atras ca un magnet de sex appeal-ul ei neobișnuit. Sunt convins că oriunde ai fi și orice gând ți-ar trece prin cap, piesa asta o să te facă să dansezi corp la corp cu ea” ne spune Randi.

Randi este unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, atât pe plan local cât și internațional. Ca membru fondator al trupei Morandi, acesta a reușit să aibe un impact major în peste 20 de țări, 8 dintre piesele trupei ajungând locul #1 în topuri naționale și internaționale. Albumul de debut al trupei a fost vândut în peste 2 milioane de exemplare, în timp ce albumul N3XT a fost certificat cu triplu platină în Rusia. În 2014 Randi a făcut un pas major în cariera sa și a lansat prima piesă în limba română. “Prietena Ta” a devenit cu rapiditate numărul unu în topurile muzicale, Randi lănsând în următorii ani piese ce au adunat peste 170 de milioane de vizulizări pe YouTube cu hit-uri precum “Până Vara Viitoare”, “Visător”, “Dansăm” și “Ochii Ăia Verzi”.

Azteca este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din scena urbană. Lansări precum „Nefiu”, „Bag Un Blunt”, „BOB”, „Pala Mande” si „A ” au adunat milioane de stream-uri pe Spotify și vizualizări pe YouTube, in timp ce albumele lansate de acesta au dominat constant topurile digitale. Totodată, de-a lungul carierei sale, Azteca a colaborat cu nume precum BBNO$, Rava, Killa Fonic, Nane, Amuly și Satra B.E.N.Z.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT