LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
minelli rampapapam

we ❤️ music

“Rampampam”, o nouă piesă de la Minelli de pus pe repeat

Piesa aduce o doză de curaj și de putere, chiar dacă tema principală este cea a unei relații care a provocat răni.

Puțini își mai aduc aminte că Minelli, pe numele ei adevărat Luisa Ionela Cristian, a cântat în trupa Wassabi, alături de cunoscuta Lora. Acum tânăra are un alt nume de scenă și a lansat un nou single, “Rampampam”, ce va deveni cu siguranță una dintre piesele ce se vor auzi pe radio și se va pune pe repeat.

În noua piesă Minelli vorbește despre o relație de dragoste care rănește și provoacă amintiri greu de uitat, ce duc treptat la răzbunare, în cel mai nou single, Rampampam. Piesă a fost compusă de Minelli și Viky Red, scrisă tot de ea și produsă de Viky Red. “Așteptam cu nerăbdare lansarea piesei și mă bucur că în sfârșit o pot împărtăși cu voi toți. Cred că aduce o doză de curaj și de putere, chiar dacă tema principală este cea a unei relații care a provocat răni. De fiecare dată când lucrez cu Viky Red rezultatul este unul care mă încântă, la fel și de data aceasta. Clipul suprinde foarte bine mesajul piesei și transformă totul într-o poveste plină de acțiune. Sper să vă placă ce a ieșit șă să vă bucurați de Rampampam“, a spus Minelli. Clipul transpune în imagini trăirile dintr-o relație toxică și prezintă, prin cadre dinamice, filmul răzbunării. Minelli, ajutată de două prietene, reușesc să ducă la capăt un plan foarte bine pus la punct pentru cel care a provocat răni adânci și amintiri dureroase. Videoclipul a fost regizat de Kobzzon, iar Paul Tatcu a fost director de imagine.

Care a fost drumul ei prin muzică?
Între 2006 și 2009 a fost membră a trupei Wassabi. După destrămarea trupei, Minelli a devenit song writer, compunând pentru Mandinga, Horia Brenciu sau Markus Schulz⁠, printre alții. În 2016 a început o colaborare cu producătorul moldovean Vanotek. „My Mind”, primul single lansat de aceștia, s-a bucurat de succes atât în topurile din Germania, cât și în cele digitale internaționale și locale. A două piesă a lor, „În dormitor”, a fost propulsată rapid și a ocupat locul 1 pe iTunes și locul 6 pe Shazam. În 2017 cei doi lansează piesă “No Sleep” care le aduce prima dată o poziție în Single Charts din Rusia. Tot în 2017, Minelli se alătură casei de discuri Global Records și lansează primul single solo, „Empty Spaces”, care a intrat în topurile din 12 țări, printre care Germania, Danemarca, Polonia, Turcia și Rusia. Piesă a fost licențiată de Ultra Records, casă de discuri care reprezintă artiști precum Kygo, Steve Aoki, Lost Frequencies⁠ și Klingande. În 2019 a lansat „Mariola”, single care i-a adus cea mai bună clasare în topul Airplay 100: locul 1. Minelli a compus versurile și muzică, alături de Mihai Alexandru Bogdan (Quick) și Alex Cotoi. Mariola a avut performanțe incredibile. A ajuns în vârful topurilor de radio în România, iTunes, TV, Spotify Viral 50, s-a bucurat de multe play-uri pe radio în peisajul internațional și a strâns mai mult de 20 de milioane de vizualizări pe Youtube. Mai mult, piesă a fost licențiată cu RCA / Sony Music Entertainment, având astfel performanțe pe plan internațional în țări că Franța, UK, Germania, Rusia, Bulgaria.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT