LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Holly Humberstone a lansat melodia Sleep Tight

we ❤️ music

Holly Humberstone a lansat melodia “Sleep Tight”

Holly Humberstone a lansat melodia “Sleep Tight”. Noua piesă este scrisă împreună cu Matty Healy de la 1975 și Rob Milton. În prezent, Holly se află în turneu împreună cu Olivia Rodrigo.

„Este ciudat să încerci să navighezi prin sentimentele de atașament pentru un prieten, deoarece acestea sunt adesea sentimente pe care le-am fi suprimat de ceva vreme. Când plutesc la suprafață, trebuie să cântărești riscurile de a te răni și de a le pierde. „Sleep Tight” este despre incertitudinea prieteniilor care evoluează în ceva mai mult. Prima vară din izolare a fost destul de nebună pentru prietenii mei și pentru mine, pentru că în sfârșit ne-am recâștigat libertatea și ne-am comportat de parcă nu aveam nimic de pierdut. Această melodie m-a întors la acea perioadă în simțeam că tot ceea ce faceam nu avea consecințe” – Holly Humberstone

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SleepTightPR

Vara trecută, BRITs Rising Star, câștigătoarea premiului NME și nominalizata Ivor Novello, Holly Humberstone, a început să se îndragostească de un prieten și nu a știut cum să treacă peste riscul de a-l pierde. „Sleep Tight”, noul single al lui Holly lansat astăzi, s-a născut din aceste emoții în timpul unei sesiuni cu colaboratorul de lungă durată Rob Milton și Matty Healy de la 1975. „Sleep Tight” este cea de-a doua colaborare a cântăreței cu Matty, după „Please Don’t Leave Just Yet”.

Holly a cântat pentru prima dată live la Coachella weekend-ul trecut, câștigând fanii din SUA. Aceasta s-a alăturat acum colegei câștigătoare a premiului BRIT și artistă câștigătoare a premiului Grammy, Olivia Rodrigo, în turneul ei din SUA. Câștigând prestigiosul BRITs Rising Star la începutul acestui an, Holly a susținut o interpretare captivantă a baladei dureroase „London Is Lonely” în direct la spectacolul de premiere. Tocmai ce a fost nominalizată pentru cel mai bun cântec din punct de vedere muzical și liric la Ivor Novello’s din acest an pentru „Haunted House”, alături de Adele, Ed Sheeran și Dave. Holly este o compozitoare și artistă ale cărei versuri și melodii transformă experiența dureroasă în bucurie colectivă. Artista va avea apariții la Live At Leeds, Primavera, Best Kept Secret, Splendor in the Grass și Glastonbury Festival.

După ce și-a lansat cel de-al doilea EP, „The Walls Are Way Too Thin”, în care artista cântă despre a fi pierdut și a pune la îndoială locul în care îți este locul, anul trecut, Holly a devenit următorul mare talent din Marea Britanie, acumulând peste 260 de milioane de stream-uri globale. Este povestirea sinceră din inima lui Holly care a captat inimile și mințile fanilor la nivel global, cu versuri care sunt specifice vieții ei, de la luptele surorilor ei cu sănătatea mintală până la creșterea separată de prietenii ei. EP-ul include „Scarlett”, „favorita” lui Holly, “The Walls Are Way Too Thin”, „Haunted House” și „Friendly Fire”.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT