LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Rammstein

we ❤️ music

Rammstein a lansat albumul “Zeit”

Rammstein a lansat albumul “Zeit”. Cel de-al optulea album de studio a ajuns la aproape trei ani de la ultimul proiect, materialul discografic fără titlu al lui Rammstein din 2019, care a ajuns direct în topul celor 14 topuri internaționale, inclusiv în top 10 din SUA, în urma celei mai lungi pauze dintre albumele din cariera lor până în prezent.

De-a lungul unei cariere de aproape 30 de ani, Rammstein a vândut peste 20 de milioane de albume în întreaga lume și a cântat la nenumărate turnee spectaculoase și inovatoare. Când turneul trupei sold out a fost amânat din cauza pandemiei, Rammstein a folosit timpul pentru a lucra la noul album. Till Lindemann (voce), Paul Landers (chitară), Richard Z. Kruspe (chitară), Flake (clape), Oliver Riedel (bas) și Christoph Schneider (tobe) au petrecut doi ani lucrând la cele unsprezece piese ale lui Zeit. Aceștia au fost din nou asistați de producătorul berlinez Olsen Involtini. „Zeit” a fost înregistrat la studiourile La Fabrique din St. Rémy de Provence, Franța.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/ZeitAlbumPR
Bryan Adams, muzicianul și fotograful canadian, a fotografiat Rammstein pe treptele Trudelturm din Berlin Adlershof, un monument impunător al cercetării aeriene din Parcul Aerodinamic al orașului.
„Zeit” va fi susținut de revenirea legendarei experiențe live Rammstein, sub forma unor turnee extinse pe stadioane din Europa și America de Nord.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT