LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Raluka a lansat videoclipul piesei “Îndrăgostiți neuniform”

Fermecătoarea Raluka vă invită într-o călătorie în inima ei prin cel mai nou single, “Îndrăgostiți neuniform”. Artista mărturisește că după mult timp, aceasta este cea mai sinceră confesiune și că piesa a fost inspirată din viața personală.

“Îndrăgostiți neuniform” ilustrează o poveste reală, trăită de fiecare dintre noi. Clipul a fost filmat de  Alex Mureșan și echipa NGM, într-un decor construit de la zero. Pe parcursul filmărilor artista a schimbat două ținute iar atmosfera de la filmări a fost una degajată. Piesa e făcută de Alex Pelin și Vlad Lucan, recunoscuți în industria muzicală pentru numeroasele hit-uri produse pentru mai mulți artiști autohtoni. “Am fost îndrăgostită neuniform și nu am știut. Mi-a plăcut și mi-am dat seama de asta când am intrat în studio, când prietenii mei, Alexandru Pelin și Vlad Lucan mi-au arătat această piesă. După foarte mult timp, am reușit să îmi deschid sufletul, să îl pun pe tot aici, în piesa asta. Mesajul este destul de clar și știu că o să ajungă destul de repede și la voi. P>S Focus pe chitară”, spune ea.

Cine e Raluka?

Alexandra Raluca Nistor s-a născut pe 14 noiembrie 1989 în Deva și e cunoscută sub numele de scenă Raluka. Ea a atras atenția presei în primăvara anului 2008, când a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică ușoară „George Grigoriu”. Fiind absolventă a Liceului de Muzică și Arte Plastice „Sigismund Toduță” din Deva, interpreta a obținut locul secund la Festivalul Mamaia 2008, secțiunea interpretare. În toamna aceluiași an Raluka se înscria la preselecțiile emisiunii concurs Megastar; pe parcursul competiției ea a făcut parte din formația Pepper Girls, alături de care și-a încheiat participarea pe locul secund. Începând cu primăvara anului 2009 Raluka a colaborat cu DJ Sava. Primele două cântece promovate au fost „September” și „I Like (The Trumpet)” s-au bucurat de reacții favorabile, atât din partea publicului, cât și a presei. A continuat solo a devenit artista Quantum Music și dintre piesele ei care au prins au fost “I like the trumpet” în colaborare cu Dj Sava, “Aroma” cu Connect-r, “Dulce Otravă” cu Killa Fonic, “Ieri Erai”, “Cine sunt eu” și multe altele au ocupat primele locuri în topurile muzicale de la noi. Câștigătoare a emisiunii concurs “Asia Express”, semifinalistă în emisiunea concurs “Te cunosc de undeva”, Raluka le-a demonstrat fanilor săi că este un artist complet, un adevărat performer.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT