LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
RBD

we ❤️ music

Trupa RBD revine în formulă de cinci

Cinci dintre cei șase membrii originali au anunțat oficial că revin pe scenă în cadrul unul turneu oficial. Christian Chavez, Maite Perroni, Christopher Uckermann, Anahi, Dulce Maria și Alfonso Herrera au făcut parte din formația RBD între 2004 și 2008.

La scurtă vreme după ce zvonurile au apărut pe internet, acum totul este oficial.
Formația RBD s-a lansat odată cu aparitia telenovelei “Rebelde”, una dintre cele mai de succes producții din Mexic. A reușit să doboare recorduri mondiale, iar cei cinci integranți au călătorit în jurul lumii pentru a-și prezenta piesele compuse. În 2008 și-au anunțat separarea, iar pe 19 decembrie 2022 au făcut o postare oficială pe Instagram în care vorbeau despre întoarcerea pe scenă.
Dulce Maria, Christian Chavez, Anahi, Christopher Uckermann și Maite Perroni apar în videoclipul postat pe internet. Cel care lipsește din aceasta formula este Alfonso Herrera. Începe cu Anahi în rolul “Miei Colucci” spunând în spaniolă “Știi la ce visez? Visez să mă pot întoarce în timp pentru ca într-o zi totul să fie ca înainte.” Videoclipul continuă cu Christopher Uckermann în rolul lui “Diego Bustamante” ce spune “Poate nu ne putem întoarce în timp, dar putem să mai tragem de el pentru o vreme”.
Videoclipul îi trimite pe fani direct pe site-ul oficial al formației, acolo unde este inclusă o numărătoare inversă și o propoziție: „Pregătește-ți cravata, 19 ianuarie 2023.” Cravata este strâns legată de uniforma pe care aceștia au purtat-o în telenovela “Rebelde”. Telenovela și-a avut premiera în 2004 și a dus la creearea formației RBD. Întâmplările s-au succedat la o școală prestigioasă, Elite Way School și au fost strâns legate de viețile a șase studenți și diferite puncte de vedere.

Formația ce și-a făcut debutul pe micile ecrane a continuat să fie o senzație și după finalizarea telenovelei în 2006. RBD a ajuns să fie una dintre cele mai bune vândute formații din America Latină. Cunoscută pentru hiturile “Rebelde”, “Salvame”, “Solo quedate en silencio”, formația a scos pe piață 9 albume și a primit două nominalizări în cadrul premiilor Latin Grammy înainte de a-și anunța destrămarea în 2009.
Pe 26 decembrie 2020, Christian Chavez, Anahi, Christopher Uckermann și Maite Perroni s-au reunit într-un concert virtual pentru a cânta cele mai de succes melodii ale formației RBD. La acel moment, Dulce Maria nu a fost inclusă în planurile colegilor săi, dat fiind faptul că devenise mămică pentru prima oară. De asemenea, Alfonso Herrera și-a exprimat în repetate rânduri dorința de a rămâne actor de profesie și de a nu se mai întoarce niciodată la rolul de cântăreț.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT