LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
The Rolling Stones - "Troubles A' Coming"

we ❤️ music

Piesă nouă de la The Rolling Stones – “Troubles A’ Coming”

The Rolling Stones a lansat o piesă nemaiauzită până acum, „Troubles A’ Comin”, care va fi inclusă pe noua versiune ce urmează să fie lansată, care sărbătorește cea de-a patruzecea aniversare a albumului premiat cu multi-platină din 1981 – „Tattoo You”.

Original înregistrată de trupă în Paris, în 1972, și lansată acum pentru prima dată, piesa „Troubles A’ Comin” este un cover catchy și multilateral al originalului ce îi aparține lui Chi-Lites. Piesa, predominată de acorduri de chitară, este precum o piatră prețioasă pentru fanii trupei, dând un sneak peek irezistibil al pieselor relucrate de pe albumul „Tattoo You”.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/TroublesACominPR
Legendele rock’n’roll s-au pus iar în mișcare pentru turneul în SUA, „No Filter”, care a început în St. Louis duminica trecută, pe 26 septembrie. Acest turneu vine în urma succesului masiv din 2020 al relansării albumului iconic din 1973 – „Goats Head Soup”, care a urcat albumul înapoi pe prima poziție în UK.
Versiunea relucrată – „Tattoo You (40th Anniversary)” va conține cele unsprezece piese originale de pe album, incluzând evergreen-urile „Hang Fire”, „Waiting On A Friend” și, bineînțeles, piesa de deschidere care a devenit semnătura trupei, „Start Me Up”. Piesa „Troubles A’ Comin” va fi inclusă pe versiunile standard și deluxe ale CD-ului, precum și pe versiunile de vinil ale albumului ce urmează să fie lansat.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT