LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Feelin’ Down

we ❤️ music

Piesa „Feelin’ Down” primește un lyrics video pe măsură

Lansată pe platformele digitale în urmă cu doar câteva zile, „Feelin’ Down”, o colaborare între Mahalo, TwoWorldsApart și Thutmose, se apropie deja de 40.000 de streamuri pe Spotify. Pentru a continua acest trend ascendent de care această odă dedicată persoanei iubite se bucură, cei trei artiști anunță și lansarea unui lyrics video pe măsură.

Astfel, nu doar că puteți să ascultați versurile pline de sensibilitate semnate de Thutmose, dar aveți și ocazia să cântați alături de artist, pe ritmurile propuse de unii dintre cei mai importanți DJ și producători la nivel mondial.
În esență, „Feelin’ Down” este o piesă care combină ritmurile dance cu versurile sensibile, asemeni unei poezii dedicate persoanei iubite, astfel că zeci de mii de oameni de peste tot din lume au reușit deja să empatizeze cu ușurință cu ea.

Despre Mahalo
Mahalo a lucrat la această piesă împreună cu duoul din Berlin TwoWorldsApart și cu Thutmose, cântăreț și compozitor nominalizat la Grammy. Astfel, această piesă este capabilă să ridice starea de spirit a celor care o ascultă, asigurând, în același timp, prin intermediul ritmurilor vibrante, un ring de dans complet plin.
Originar de pe țărmurile din Hawai, Mahalo s-a stabilit în California de Sud, unde a reușit rapid să își creeze un nume ca unul dintre cei mai importanți artiști de pe scena gloablă a muzicii dance. Prin intermediul pieselor care schimbă paradigma și aduc elemente unice, Mahalo a reușit să obțină sprijinul unora dintre cei mai mari DJ, producători și compozitori. De asemenea, acesta a fost prezent la unele dintre cele mai importante festivaluri din America de Nord, printre care Electric Daisy Carnival, Groove Cruise, Nocturnal Wonderland și Countdown.

Despre TwoWorldsApart
TwoWorldsApart este un duo originar din Berlin, care adună aproximativ 400.000 de ascultători, lunar, pe Spotify. Unele dintre cele mai cunoscute piese ale TwoWorldsApart sunt: „Like Mmh”, cu peste 12 milioane de streamuri, „Shadows”, cu peste 4,7 milioane de streamuri, și „Eclipse”, cu peste 3,9 milioane de streamuri.

Despre Thutmose
Născut în Lagos, Nigeria, Thutmose s-a mutat în Brooklyn când avea 9 ani. După ce freestyle-ul său pentru piesa „Humble”, de Kendrick Lamar, a devenit viral, Thutmose a fost invitat în tuneru alături de Billie Eilish. Prin intermediul stilului său eclectic și al melodiilor captivante, Thutmose și-a găsit locul în industrie. Mai mult, acesta este singurul artist independent care a fost nominalizat la Grammy.

CREDITE
Mahalo x TwoWorldsApart feat. Thutmose – Feelin’ Down
Produced by Mahalo, TwoWorldsApart & Cat Lewis
Composed by Nick Isaacs, Cat Lewis, Ben Walter, Arne Behnfeldt & Umar Ibrahim
Lyrics written by Nick Isaacs, Cat Lewis & Umar Ibrahim
Lyrics performed by Thutmose
Labels: Armada Music B.V./ Roton Music

Despre Roton Music
Pionier în industria muzicală românească, Roton Music este creatorul unei întregi generații de talente. Văzut ca un reper în industrie din 1994, Roton și-a creat și consolidat rolul de descoperitor și dezvoltator de artiști. Printr-un catalog care a generat mereu valuri de emoție, Roton Music reunește sub aceeași umbrelă artiști din toate sferele muzicale. Artiștii noștri sunt o prezență constantă în topurile internaționale ceea ce a generat pentru Roton imaginea celui mai mare exportator de muzică din România. În continuă expansiune, portofoliul Roton include în prezent o multitudine de sub-label-uri: INAMEIT, RUL Music, Green Tree Studios, Magic Bell, Tezaur și colaborări de succes cu branduri partenere naționale și internaționale: Armada Music, Kontor Records, Scorpio Music, Energy Production, Hahaha Production, DeMoga Music, Mattman Music, Forward Agency, Green Eye, Teddy Bear Party, Seek Music.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT