LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Alvaro Soler și Cali Y El Dandee au lansat single-ul “Manana”

Alvaro Soler lansează piesă "Manana", în colaborare cu Cali Y El Dandee, melodie care se va regăsi și pe albumul "Magia", care se va găsi public din data de 9 iulie.

“În 2019, eram doar cam obosit. Sunt infinit recunoscător pentru lucrurile pe care am putut să le experimentez, dar am avut nevoie de puțin timp pentru a dobândi alte experiențe și apoi totul s-a schimbat. Pandemia a prelungit timpul liber. Pentru materialul “Magia” nu numai că am scris mai multe melodii decât oricând, dar am avut și timp să le produc eu. Unele melodii au fost scrise acum câțiva ani, unele sunt noi, dar pentru toate, acum este momentul potrivit. A existat o atenție deosebită pentru detalii în “Manana”, am lucrat intens și am încercat diferite forme ale piesei în studio. Mă bucur de colaborarea cu Cali Y El Dandee și sunt nerăbdător că toată lumea să asculte melodia pe platformele de streaming, dar și live în concerte, în curând”, spune Alvaro.

Cali Y El Dandee, duo-ul latin columbian, cunoscut pentru amestecul lor unic de pop urban și reggaeton, a adunat o mulțime de hituri de platină și aur, pentru melodii că „Por Fin Te Encontré” sau „Yo Te Esperaré”, în timp ce Mauricio Rengifo alias Dandee a colaborat ca producător pe hitul “Despacito”, a lui Luis Fonsi.

Doză dublă de expertiză latină, combinată cu sensibilitățile pop spaniole, face din “Manana” un cocktail muzical interesant.  “Mi-am dorit foarte mult această caracteristică pentru melodie, pentru că pentru mine s-a creat un cerc complet. Cali Y El Dandee sunt compozitori și producători incredibili a căror muzică o ascult de mult timp. Există ceva special la Manana – uneori simți o magie specială în cântece și acesta este cazul aici.”, a adăugat Alvaro Soler.

“Magia” nu este doar titlul albumului, ci și titlul a fost și primul single oficial, care a fost deja ascultat de 50 de milioane de ori și întruchipează tema centrală a acestui nou capitol pentru Alvaro Soler. Albumul “Magia” va fi lansat pe 9 iulie 2021 și va include pe lângă single-urile “Magia” și “Manana”, multe melodii noi la care a lucrat Alvaro în ultima perioadă.

În doar patru ani, muzicianul spaniol-german, care a trăit, printre alte locuri, la Tokyo, și vorbește șase limbi, a primit mai mult de 80 de discuri de platină și aur, a vândut două milioane de albume și are peste 4,5 miliarde de stream-uri pe toate platformele.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT