LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
lino golden

we ❤️ music

Lino Golden și-a mai făcut un tatuaj special

Devenit celebru datorită pieselor sale și asocierii cu Alex Velea și Antonia, Lino Golden, pe numele său adevărat Radu Cârstea și-a luat cariera de la capăt. Solistul care a avut curajul să slăbească foarte mult, peste 45 de kilograme, acum își umple corpul de tatuaje speciale
În ultimii ani viața lui Lino Golden a fost pe tapet, deși nu are mai mult de 22 de ani. Puștiul a uimit pe toată lumea cu ambiția lui căci a dat jos nu mai puțin de 45 de kilograme și a lansat mai multe piese interesante și colaborări precum “Panamera” sau “Dau Moda”.

lino golden
lino golden

Acum el revine cu o nouă colaborare de succes cu care vrea să dea lovitura. Însă între timp, solistul a continuat să-și vadă de pasiunea să pentru tatuaje căci și-a mai făcut unul pe partea stânga a corpului, un desen care să-i aducă aminte de tatăl sau pe care abia l-a pierdut. Credem că acest tatuaj a durat câteva ore mai ales că pornește de sub subsoară pînă jos în sold. Un nou tatuaj care se adaugă celorlale. Dacă nu știați Lino Golden a recurs la o operație de îndepărtat grăsimea de pe pectorali atunci și a rămas cu niște urme nu foarte frumoase. Însă tânărul a trecut și peste asta și le-a acoperit cu tatuaje. Cât despre noua piesă, abia așteptăm să se lanseze.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT