LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Otilia

we ❤️ music

Otilia in ipostaze sexy in noul ei clip. Artista se pregateste sa ia cu asalt India

După ce a cucerit deja India cu vocea ei, Otilia lansează un nouă piesă. Jaanu Jannu promite să fie un val de căldură în plină primăvară, surprinzând senzualitatea artistei și fiind o dedicație pentru publicul asiatic care o urmărește. Cu un sound de inspirație orientală și cu un refren în bengali, Jaanu Jaanu o propulsează pe Otilia în seria starurilor cu succes internațional notabil.

„India este unul din teritoriile unde am mulți fani așa că am vrut să fac ceva special pentru ei. Jaanu Jaanu este declarația mea de apreciere către cei de acolo, cărora le sunt recunoscătoare pentru susținere.” a declarat Otilia.
Cu un beat care te va face să vrei să dansezi, Jaanu Jaanu vorbește despre ispită, dorință și tensiunea dintre doi îndrăgostiți. Videoclipul piesei a fost filmat la și o prezintă pe Otilia în ținute fermecătoare, alături de două dansatoare care animă atmosfera. Filmarea a avut loc la Ramatuelle Concept, un spațiu inedit care a fost cadrul ideal pentru a transmite mesajul piesei.
„Sper că imaginile și piesa vor ajunge la inimile fanilor mei din toată lumea și că vom putea să trecem peste granițe și bariere prin intermediul muzicii. ” a mai spus artista.
Piesa este acum disponibilă pe principalele platforme de streaming.
Despre Otilia
Otilia Brumă, cunoscută ca Otilia, este o cântăreață și fotomodel renumită care a atras deja atenția publicului. Atunci când pronunți Bilionera sau Aventura, toată lumea se va gândi la melodiile ei de succes. Otilia s-a lansat în 2014, cu single-ul Bilionera care a strâns peste 1 bilion de vizualizări pe YouTube. În 2016, faima Otiliei a crescut odată cu lansarea hitului Diamante, melodie care a ajuns la 68 de milioane de vizualizări pe YouTube. Mai mult, performanța ei de cântăreață și model în piesa Prisionera, care are peste 41 de milioane de vizualizări pe YouTube. Adelante, încă unul dintre hiturile ei, a adunat peste 83 milioane de vizualizări pe YouTube.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT