LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
OneRepublic - West Coast

we ❤️ music

OneRepublic a lansat piesa „West Coast”, însoțită și de videoclip

Pe 25 februarie 2022 trupa OneRepublic a lansat single-ul „West Coast”, cea de-a două piesă extrasă de pe al șaselea album de studio al bandului, ce urmează să fie lansat. Track-ul „West Coast” poate fi considerat un imn dedicat Californei, ce evocă liniile melodice caracteristicele anilor 1960 care puteau fi auzite frecvent pe Coasta de Vest. Piesa a fost atât preferata trupei, cât și preferata fanilor, motiv pentru care aceasta a setat direcția muzicală al celui de-al șaselea material discografic nelansat al formației.

OneRepublic a început să lucreze la single-ul „West Coast” de când a fost produs albumul lansat în 2016, „Oh My My”, dar trupa a decis să păstreze această melodie pentru o dată ulterioară. O versiune anterioară a acestei piese a fost folosită și pentru hit-ul internațional al trupei U2 din vara anului 2017, „Summer of Love”. În martie 2020, basistul Bret Kutzle a dezvăluit un mic fragment din „West Coast” în timpul live-ului de pe Instagram a lui Ryan Tedder, atunci când a fost preconizat că acest single va fi inclus pe cel de-al cincilea album al formației OneRepublic, „Human”.

Cu toate acestea, Ryan, solistul trupei, a declarat după lansarea piesei „Someday”: „Motivul pentru care nu am lansat încă West Coast este pentru că are o linie melodică unică, care este foarte diferită față de piesele OneRepublic cu care v-am obișnuit… Am decis să facem un întreg album care să se potrivească cu West Coast și la acel material discografic lucrăm deja de patru luni… West Coast este unul dintre single-urile cheie ale albumului ce urmează să fie lansat și încercăm ca toate celelalte piese să rezoneze cu West Coast, pentru că noi credem că acest cântec este extraordinar de bun.”

De asemenea, single-ul „West Coast” vine însoțit și de un videoclip, care se mulează perfect pe mesajul piesei și pe vibe-ul anilor 60 din California, surprinzându-i pe membrii trupei în peisaje caracteristice Coastei de Vest.
OneRepublic a fost nominalizată de mai multe ori la premiile Grammy. Membrii trupei sunt: cântărețul Ryan Tedder, chitariștii Zach Filkins și Drew Brown, basistul Brent Kutzle și toboșarul Eddie Fisher.

Albumul de debut, „Dreaming Out Loud”, a apărut în 2007, fiind un real succes. Piesa „Apologize” a fost nominalizată la premiile Grammy. Albumul, „Waking Up”, din 2009 a conținut hit-urile: „All the Right Moves”, „Secrets” si „Good Life.” Următorul proiect muzical, „Native”, din 2013, a fost certificat cu discul de platină în SUA, iar melodia „Counting Stars” a ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100 și a vândut peste 45 milioane de copii.
Melodiile trupei au fost incluse atât în filme, cât și în seriale celebre. „Start Again”, împreună cu Logic, a apărut în serialul celor de la Netflix, „13 Reasons Why”, iar „Connection” într-o campanie a celor de Jeep. Piesele „Lose Somebody”, împreună cu Kygo, și „Wild Life” au putut fi ascultate în filmul Disney+, „Clouds”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT