LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
one republic-human

we ❤️ music

OneRepublic a lansat noul album “Human”

OneRepublic a lansat single-ul si videoclipul piesei "Someday" si, in acelasi timp, a aparut si albumul "Human". Împreună cu lansarea single-ul, grupul a publicat și videoclipul pentru noua lor piesă; material regizat de Miles Cable și Isaac Rentz.

„Someday” apare pe al 5-lea album de studio al OneRepublic Human, care a fost lansat pe 27 august 2021. Albumul include piese lansate anterior care au adunat peste 2,5 miliarde de ascultari la nivel mondial, precum „Run”, „Somebody To Love”, „Wanted”, „Didn’t I”, „Better Days” și „Rescue Me”, piesa care a fost certificata cu aur de catre RIAA. Nominalizat la premiile Grammy, grupul OneRepublic este format din cântărețul / compozitorul și vocalistul principal, Ryan Tedder, chitaristii Zach Filkins și Drew Brown, basistul și violoncelistul Brent Kutzle, Brian Willett și bateristul Eddie Fisher.
Trupa a debutat prin “Dreaming Out Loud” în 2007. Versiunea a inclus single-ul „Apologize”, care a spulberat vânzările digitale și înregistrările de difuzare în întreaga lume și a primit o nominalizare la Grammy. Al doilea album al trupei, “Waking Up”, din 2009, a inclus single-urile de succes „All the Right Moves”, „Secrets” și „Good Life”. A urmat albumul certificat cu discul de platină, “Native” în 2013, cu hit-ul nr. 1 și single-ul „Counting Stars”, care a vândut 41 de milioane de unitati. OneRepublic a lansat “Oh My My”, al patrulea album în 2016. OneRepublic a adunat până acum 5 miliarde de ascultari pe Spotify.
Tracklist: Digital Deluxe
1. Run, 2. Distance, 3. Someday, 4. Didn’t I, 5. Rescue Me, 6. Savior, 7. Take Care of You, 8. Forgot About You, 9. Somebody To Love, 10. Wanted, 11. Take It Out On Me, 12. Better Days, 13. Wild Life, 14. Ships + Tides, 15. Someday (Acoustic), 16. Lose Somebody.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT