LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Alexa Dragu - C'est tout bon

we ❤️ music

Alexa Dragu lansează prima sa piesă în limba franceză – “C’est tout bon”

Alexa Dragu a lansat single-ul "C'est tout bon", prima să melodie cu versuri în limba franceză, inspirată fiind de familia să - bunica ei este profesoară de limba franceză, iar bunicul ei este francez. Melodia este compusă de către Yin Creatif, care a lucrat la versuri alături de Alexa Dragu.

“Totul este bine, chiar dacă nu este, fiindcă putem face ceva din asta, pământul se învârte și piesă asta ne scoate din impas.
C’est tout bon, dacă nu pot merge, zbor, dar mă duc după muzică. Sper să va binedispună și să va facă să dansați.”, a declarat Alexa Dragu.
Streaming link: https://AlexaDragu.lnk.to/CestToutBonPR
La doar 22 de ani, Alexa Dragu are deja o poveste de viață fascinantă. Muzică a fost pasiunea ei încă din copilărie, iar la 14 ani această a cântat pentru prima dată în fața unui public larg. Iubirea să față de muzică a determinat-o pe artistă să-și depășească frică de scenă și a reușit să impresioneze cu vocea ei la Vocea României, unde a făcut parte din echipa Irinei Rimes. Alexa a debutat în muzică românească în 2021, când a lansat alături de Universal Music România piesele “Mă întorc la mine”, “Nu mă las” și “Sub efectul tău”, pentru care a prezentat și versiuni live. În 2022, Alexa a lansat piesele “Pretty Little Things”, “The Future”, care vor face parte pe primul ei EP.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT