Of Monsters And Men a lansat album My Head Is An Animal

Of Monsters And Men a scos o nouă versiune a albumului “My Head Is An Animal”

we ❤️ music
Pentru a sărbători a zecea aniversare a albumului “My Head Is An Animal”, trupa islandeză a lansat o ediție specială a acestui proiect într-o nouă versiune.

“My Head Is An Animal” conține aceleași piese că varianta inițială, doar că “Numb Bears”, “Lakehouse”, “Sinking Man nu erau prezente pe platformele de streaming. În plus, formația a adăugat și alte două piese, ce puteau fi auzite doar la concertele live. “Phantom” și “Sugar În A Bowl” vor putea fi ascultate de toți fanii trupei, din întreagă lume.
Of Monsters And Men este o formație islandeză de muzică indie/folk și rock. Ea este formată din Nanna Bryndís Hilmarsdóttir, Ragnar “Raggi” Þórhallsson, Brynjar Leifsson, Arnar Rósenkranz Hilmarsson și Kristján Páll Kristjánsson. Albumul de debut, “My Head Is An Animal”, a ajuns pe prima poziție a top-urilor din Australia, Islanda și Irlanda. În Billboard Hoț 200, materialul a ocupat a 6-a poziție, iar piesă “Little Talks” a ajuns în top 10 în majoritatea top-urilor din Europa, incluzând locul 1 în Irlanda și Islanda

CONTACT